Zvonoteca

# Bună şi multă vreme au unii directori şi directoraşi în timpul programului. La stat e la stat. Dar totuşi, să simulezi zilnic munca, să tot dai likeuri şi să pui tot felul de comentarii la fel de fel de postări şi să te mai plângi că ai mult de lucru? E chiar umilitor pentru cei care chiar muncesc.

# Grele zile au ajuns bieţii bătrâni. Să ceri patru măsline vânzătoarei, de la magazinul unde se vând diverse alimente la vrac, arată clar decenţa vremurilor. Şi când te mai şi justifici, cum că atâtea mănânci la o masă şi nu cumperi mai multe pentru că prind gust în frigider, e evident că unii trăiesc la limita subzistenţei. S-au majorat pensiile. La următoarea majorare, măslinele cumpărate vor fi cinci la număr.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Un cretin fără coloana care pupa și linge ori unde este

  2. Anonim

    Un cretin fără coloana care linge oriunde este loc de parvenire. Curând după ce va fi convins multă lume de caracterul jegos o sa cada unde i este locul. As vrea sa cred ca n are și ceva pitici la mansarda…. Da este vorba de liderul de sindicat și directorul din primărie ghiurutan laurentiu

Leave a Comment