Zvonoteca

# Continuă lucrările pe strada – carte de vizită a Zalăului, Gheorghe Doja, acolo pe unde trec, pe lângă zălăuani, toți cei care ne traversează municipiul venind din direcția Cluj Napoca. Toate bune și frumoase, doar că unii proprietari de autoturisme nu pricep în ruptul capului că, dacă îți lași mașina ca o balegă, oricum ilegal, pe marginea drumului, lucrătorii nu pot avansa cu lucrările. Cel mult pot ocoli mașinile parcate, făcând un trotuar… curbat. Chiar e atât de greu de înțeles că e nevoie să-ți lași mașina în altă parte pentru că pe locul pe care se găsește, oamenii trebuie să facă șanțuri pentru conducte ori să așeze pavajul pe trotuar?

# Cât de periat a fost un politician, deocamdată mare la stat, care s-a oprit în treacăt în satul nost. Ce s-au mai repezit unii și alții să-i culeagă scamele de pe sacou. Așa au procedat periatorii și acum câțiva ani cu un alt lider, aflat acum la ’’mititica’’. Toată floarea cea vestită i-a suflat în ceafă și acum în loc să-l viziteze, să-i ducă un pachet, se fac că nu-l mai cunosc. Iuda, tot Iuda cu toată credința lui. Trădarea vine întotdeauna de la aproapele.

Alte articole

6 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  talos si sandru, la periat s-au concurat ana tudoran si paul maghiu, mari jurnalisti in ghilimele

 2. Alfaman

  Sinecuristi, pupincuristi.

 3. Anonim

  Care pupincuristi? Ciunt ,Marc Nosa, pop ghe, cota ,Balajel,etc care s au făcut preș in fata idolului lor penal Dragnea cand acesta a vizitat Zalaul.Iar mai apoi după ce penalul a intrat la bulau, au lins la greu la Veorica de Videle. PE ASTIA SA i VOTAM ? MAI BINE LE DAM UN CORONIA VIRUS A LA CHINA.IADUL SA I ADUNE IN CAZANUL CU SMOALA.

 4. Anonim

  IDIOTUL CACANIU DE LA 23:11 ! TRATAMENT UEGENT !!!

 5. Anonim

  Ma ciumete roșu de la 4 27! Oamenii normali la cap dorm la ora aia.Se pare ca ciuma rosie ti a distrus si ultimul neuron.Sapoca la psihi ,acolo e locul tau.

 6. Anonim

  de ce nu suna la politie constructorul? daca a primit terenul pentru lucrare, oricine intra pe el poate fi amendat !! dar se para ca este o intelegere tacita intre constructor si primarie. Iar nesimtiiti merita sanctionati.

Leave a Comment