Zvonoteca

# Cel mai mare supermarket din Zalău dă cu mămăliga în geam, din nou. De data aceasta nu cu vreun produs infestat cu vreo gânganie microscopică sau cu mierea de albine falsă, ci cu promoțiile – fantomă, prin care clienții sunt desconsiderați complet. Mai mulți cetățeni ne-au spus că, miercuri și joi, deși s-au aflat la prima oră la ușa magazinului (peste 100 de persoane) la deschidere, au fost anunțați că produsul aflat la promoție (carne pentru tocat, promoție tipărită pe pliantul magazinului valabilă pentru această dată săptămână) nu mai există. Păi…unde e produsul, brudăr? Chiar așa, se vinde pe timpul nopții, astfel încât în niciuna din zile nu mai poate fi găsit dimineața, la deschiderea magazinului? De ce sunteți nașpa’? Mai mult decât atât, oamenii ne-au spus revoltați că nu au găsit o persoană responsabilă cu care să discute despre această situație, șef de raion, manager sau orice altă entitate bipedă care să-și asume această situație păcălitoare și măcar să își ceară scuze. Evident, nici condică de reclamații nu au găsit în supermarket sau poate că o fi, dar nu la vedere.

 

# Îngrămădeală mare la unitățile de patiserie și laboratoarele de cofetărie din Zalău, în această perioadă, la comenzile de prăjituri, ișlere și alte delicatese, pentru Sărbători. Numărul comenzilor este semnificativ mai mare față de anii trecuți astfel încât, cei care vor dori să stea la TV sau pe net în timp ce alții, mai puțin norocoși, vor sta la gura cuptorului, trebuie să se grăbească. Multe dintre aceste unități au pus deja punct listelor de comenzi încă dinainte de 1 Decembrie.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  ANPC Salaj – sau mai bine tac si inghit !
  o data am apelat la Protectia Consumatorului din Salaj si m-am ales cu o deceptive si mai mare.
  Ori sunt prosti, ori sunt rai/corupti ! La primele discutii totul a fost „roz” , au spus sa stau linistit ca se rezolva, iar la final am primit un raspuns in care isi arata incompetent si imi propun eio sa ma duc in instant ! Caci ei sunt depasiti !

 2. Las' ca nici cu romanul nu mi-e rusine

  Cumparau unii miercuri dimineata cutii intregi de pulpa adica peste o 100 de Kg. Ar trebui limitata cantitatea ce se poate cumpara la un nivel rezonabil. Daca unii vor cantitati de en-gros, sa mearga la magazine en-gros. Este unul langa Electrogrup.

 3. Anonim

  stai sa vezi cand o fost sampanie cu 5 lei la LIDL. Marfa s-a vandut in spatele magazinului, nici macar nu a mai ajuns pe raft.

Leave a Comment