Farmecul pieselor lui Frank Sinatra într-un concert de excepţie în Zalău

După trei ani de la succesul concertului #Sinatra100, ediția de anul acesta a evenimentului Christmas Jazz Day îi este dedicată, din nou, starului de talie mondială Frank Sinatra, una din cele mai importante voci a secolului al XX-lea. Cu o carieră ce a depăşit şase decenii, Sinatra a reușit să fie deschizător de drumuri în anii ‘30 și să câștige o popularitate fulminantă, indiferent de curentul muzical sau stilurile impuse în deceniile ce au urmat. Iubitorii acestui gen de muzică se vor delecta cu piese prezente într-un concert extraordinar de Crăciun, piese de referință ale marelui artist cu recorduri de vânzări în întreaga lume, premiat şi apreciat de criticii de specialitate dar mai ales de public: „Have Yourself A Merry Little Christmas”, „Jingle Bells”, „White Christmas”, dar și „New York, New York”, „My Way” şi altele.
Artistul Gabriel Farkas revine la Zalău și va susține un concert excentric de Crăciun pe note de jazz, aducând odată cu reprezentaţia sa un crâmpei din farmecul lui Sinatra şi un repertoriu clasic american cu colinde celebre. Spectacolul va avea loc în 12 decembrie 2018, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău.
Pentru acest concert, Casei Municipale de Cultură Zalău i-au fost alocate, de către organizator – Asociația Transilvania Cultural Nord Vest, 250 de locuri.

Astfel, Casa Municipală de Cultură Zalău pune la dispoziția publicului 250 de bilete la prețul de 30 lei/bilet. Biletele se vor pune în vânzare începând de joi, 6 decembrie 2018, la casieria Casei Municipale de Cultură Zalău, putând fi achiziționate maximum 4 bilete/persoană. Program casierie: luni – joi: 12 – 18  vineri: 12– 15.

Leave a Comment