Zvonoteca

# Băi, multă lume se plânge că la primăria asta din centrul de judeţ tare încet se mişcă funcţionarii şi te trimit de la Ana la Caiafa. Nouă nu ştiu di ce, da’ nu ni s-o întâmplat aşe ceva. Şi nu ne-am lăudat nici cine suntem, nici unde lucrăm. Aşe de fain o putut vorbi oamenii şi aşe de operativi o fost că nu ne putem abţine să nu îi lăudăm. Pe tăţi! Ne-am dus să ne rezolvăm nişte probleme şi cum ar trebui să fie treaba păstă tăt în ţara asta, ni s-o explicat ce hârtii ne trebe şi unde tre’ să le facem. Iară când am revenit, ni s-o înregistrat hârtiile şi funcţionarii de acolo ne-o zâs că să ocupă ei de restu’. Şi minteni ne-o sunat să ne zâcă că treaba îi rezolvată. No aşe! Bravo!

# Jos pălăria pentru chibriturile folosite în campanie de un partid. Chiar sunt de calitate, bune pentru România. Comparativ cu brichetele date de concurenţă şi de pixurile care te lasă fără pastă când ţi-e lumea mai dragă, moşinile îs chiar bune. Se aprind din prima. Aviz candidaţilor! Dacă tot sunteţi în campanie şi vreţi să atrageţi electorat, daţi lucruri de calitate!

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Băi, multă lume se plânge că la primăria asta din centrul de judeţ tare încet se mişcă funcţionarii şi te trimit de la Ana la Caiafa. Nouă nu ştiu di ce, da’ nu ni s-o întâmplat aşe ceva. Şi nu ne-am lăudat nici cine suntem, nici unde lucrăm. Aşe de fain o putut vorbi oamenii şi aşe de operativi o fost că nu ne putem abţine să nu îi lăudăm. Pe tăţi! Ne-am dus să ne rezolvăm nişte probleme şi cum ar trebui să fie treaba păstă tăt în ţara asta, ni s-o explicat ce hârtii ne trebe şi Sursă știre […]

  2. Pristanda

    Ba zvonalailor!
    Io cred ca ati fost la alta Primarie!
    Ori ati tras ceva pe nas si ati vizitat vreo primarie virtuala ,ori aveti oarece neamuri prin Prima Marie si musai trebe laudat locu’ si pomu’,ca sa nu va tzape pila din post.
    Oricum,am auzit ca atata li-i de greu la amploaiatii Primei Marii,catre ce se calca pe picioare ,autoritatile locale vor sa mai angajeze o sama de oameni care sa imputineze aerul si sa mareasca fraierul de contribuabile care-i plateste din jebu’ lui ponosit!

Leave a Comment