Voleibaliştii zălăuani, victorie surprinzătoare pe terenul Stelei

Învinşi de Steaua Bucureşti atât pe teren propriu, cât şi în returul de la Bucureşti, într-o „dublă”din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, voleibaliştii de la SCM Zalău au obţinut duminică o victorie surprinzătoare pe terenul Stelei, într-o partidă din cadrul etapei a X-a.

Scorul final a fost 3 – 1 în favoarea zălăuanilor, formaţia din capitală adjudecându-şi chiar actul de debut, cu 25 – 22. A urmat o revenire de senzaţie a formaţiei zălăuane, care s-a impus cu acelaşi scor, 25 – 22 în setul doi. Diferenţa a fost şi mai clară în parţialul trei, 25 – 19, iar în setul patru, diferenţa a fost din nou de trei puncte, 25 – 22.

După victoria de duminică, SCM Zalău a acumulat 11 puncte, rămânând tot pe poziţia a IX-a, la un punct în spatele celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, care s-au impus în faţa Universităţii Cluj.

Pentru SCM Zalău urmează sâmbătă, 23 decembrie, ultimul meci din acest an, formaţia de la poalele Meseşului urmând să primească vizita ultimei clasate, Universitatea Cluj.

One Thought to “Voleibaliştii zălăuani, victorie surprinzătoare pe terenul Stelei”

  1. […] Învinşi de Steaua Bucureşti atât pe teren propriu, cât şi în returul de la Bucureşti, într-o „dublă”din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, voleibaliştii de la SCM Zalău au obţinut duminică o victorie surprinzătoare pe terenul Stelei, într-o partidă din cadrul etapei a X-a. Scorul final a fost 3 – 1 în favoarea zălăuanilor, formaţia din capitală adjudecându-şi chiar actul de debut, cu 25 – 22. A urmat o revenire de senzaţie a formaţiei zălăuane, care s-a impus cu acelaşi scor, 25 – 22 în setul doi. Diferenţa a… Citeste mai mult […]

Leave a Comment