Voleibaliştii zălăuani încep sezonul pe terenul Rapidului

Noul sezon la volei masculin debutează cu partidele din Cupa României, sâmbătă fiind programate trei din cele patru meciuri care contează pentru turul primei faze. SCM Zalău va evolua pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti, echipă ce în sezonul trecut a terminat pe locul zece, dar care a făcut achiziţii importante în vara acestui an atât în lot, cât şi la nivelul băncii tehnice şi la nivel de conducere. Noul antrenor al echipei este Cristian Chiţigoi, iar în conducerea echipei a fost adus Marin Ştefan, „piticul” fiind în trecut ani la rând în conducerea celor de la Dinamo.

„Este clar că Rapidul nu mai este echipa din sezonul trecut, cea care a ocupat locul 10. S-au făcut transferuri importante, s-a schimbat antrenorul, iar în noul sezon, cei de la Rapid vor avea un cuvânt important de spus. Noi am făcut o pregătire bună în această vară şi sper să ne întoarcem cu un rezultat bun din Capitală, care să ne confere posibilitatea de a avea, în continuare, şanse reale la calificarea în turul doi al competiţiei”, a declarat managerul Adrian Feher.

Partida dintre Rapid Bucureşti şi SCM Zalău este programată sâmbătă, de la ora 15:00, în Sala „Rapid” din Bucureşti, iar returul dintre cele două formaţii va avea loc în 26 octombrie, la Zalău.

În cadrul primei faze a Cupei României au mai fost programate duelurile: CSM Suceava – „U” Cluj, Ştiinţa Bucureşti – Unirea Dej şi Ştiinţa Explorări Baia Mare – CSM Constanţa. Primele două jocuri vor avea loc tot sâmbătă, iar cea de-a treia partidă este programată în data de 27 noiembrie.

Campionatul va începe în data de 8 octombrie, zălăuanii urmând să evolueze pe terenul echipei Dinamo Bucureşti.

foto: Ionuţ Costinaş

 

One Thought to “Voleibaliştii zălăuani încep sezonul pe terenul Rapidului”

  1. […] Noul sezon la volei masculin debutează cu partidele din Cupa României, sâmbătă fiind programate trei din cele patru meciuri care contează pentru turul primei faze. SCM Zalău va evolua pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti, echipă ce în sezonul trecut a terminat pe locul zece, dar care a făcut achiziţii importante în vara acestui an atât în lot, cât şi la nivelul băncii tehnice şi la nivel de conducere. Noul antrenor al echipei este Cristian Chiţigoi, iar în conducerea echipei a fost adus Marin Ştefan,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment