Vlăduţ Morar impresionează în Austria

Vlăduţ Morar impresionează în Austria Devenit cunoscut după reuşita de la finalul sezonului trecut, din meciul cu Universitatea Craiova, scor 3 – 0, fotbalistul zălăuan Vladuţ Morar impresionează în cantonamentul din Austria atât prin jocul pe care-l practică, dar mai ales prin uşurinţa cu care reuşeşte să marcheze.

La partida cu oltenii, singura din sezonul trecut în care a evoluat, jucătorul originar din comuna Crişeni a înscris după doar două minute de la apariţia pe teren, iar acum a reuşit să înscrie din nou în cantonamentul din Austria.

Comparat cu Mutu de şeful Ligii Profesiniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, juniorul Vlăduţ Morar este considerat la Universitatea Cluj urmaşul lui Claudiu Niculescu. Duţu a avut o contribuţie majoră la al treilea succes al şepcilor roşii în cantonamentul de la Fieberbrunn, 2 – 0 cu ucrainienii de la Karpatî Lvov.

Introdus în repriza a doua, fostul jucător al clubului Viitorul Zalău a marcat primul gol pentru echipa antrenată de Ionuţ Badea. În minutul 80 al întâlnirii, Morar şi-a depăşit din preluare un adversar şi a şutat la colţul lung, fără nicio speranţă pentru goalkeeper-ul ucrainienilor. Al doilea gol al clujenilor a fost marcat de Szilagyi Zsolt, după o pasă primită tot de la zălăuanul Vlăduţ Morar.

Prezent în cantonamentul de la Fieberbrunn, patronul şepcilor roşii, Florian Walter, a avut o discuţie personală cu Vlăduţ Morar la finalul meciului cu ucrainienii, în care i-a sugerat să rămână la fel de modest, fiindcă are toate şansele să ajungă un mare fotbalist.

Şi tehnicianul Ionuţ Badea l-a lăudat pe juniorul zălăuan la finalul meciului. Morar este un jucător de calitate individuală deosebită. Lucrat bine, coroborat cu dorinţa lui de a creşte permanent în valoare, are şanse să devină un mare jucător, a declarat Badea pentru corespondeţii Gazetei Sporturilor.

Leave a Comment