Un nou stagiu pentru Asociaţia Nord Amical Karate

Un nou stagiu pentru Asociaţia Nord Amical KarateAsociaţia Nord Amical Karate (ANAK) împreună cu C.S. Good Dragon din Marghita au organizat săptămâna trecută un stagiu de pregătire pentru sportivii asociaţiei, la care a fost prezent şi Gheorghe Pop, preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei şi vicepreşedintele ANAK. Evenimentul a avut loc la Ştrandul din Marghita, antrenamentele desfăşurându-se pe platoul din camping, fiind conduse de sensei Viorel Duţă.

Vineri după-amiaza, trei reprezentanţi ai Asociaţiei Sportive Dacia Rex din Cluj Napoca au prezentat tuturor sportivilor şi antrenorilor un curs pe teme de tir Airsoft, descrierea armelor, modul de utilizare al acestora, precum şi importanţa deosebită a normelor de protecţie a muncii în timpul utilizării armamentului. Vineri seara au avut loc examene de grad pentru centuri maro (1 kyu) şi confirmări de grad pentru cei promovaţi la centura maro în anul trecut.

Sâmbătă dimineaţa, clubul gazdă, CS Good Dragon, condus de antrenorul Takacs Mihaly, 3 Dan , a organizat concursul de kumite, ediţia 2011, la care au participat toţi sportivii prezenţi în stagiu (peste 50), dar şi alţi sportivi veniţi doar pentru competiţie, în total peste 60 de sportivi. Cei mai buni au fost premiaţi cu diplome, medalii şi plachete.

Salutăm şi de această dată prezenţa colegilor şi prietenilor noştri din Covasna, care anul acesta au fost prezenţi în număr mare la Marghita, dovadă că se simt bine în familia ANAK.

Sâmbătă dupa-amiaza, musafirii din Cluj au organizat un concurs de Airsoft pentru toţi sportivii şi antrenorii, care s-au întrecut la tir cu pistolul şi cu puşca. La final cei mai buni trăgători au fost premiaţi cu diplome şi plachete .

Trebuie precizat că în paralel cu stagiul de karate s-a desfăşurat şi un stagiu de TAE BO, care se află deja la cea de-a III-a ediţie, iar cursurile au fost susţinute de antrenorii ANAK, prin rotaţie, oferind doamnelor şi domnişoarelor prezente câte două şedinţe zilnice.

Alte articole

Leave a Comment