Victorie fara emotii la Bistrita

Victorie fara emotii la Bistrita

FC Silvania a dominat de la un capat la altul partida cu Gloria II Bistrita, pe langa cele doua goluri marcate ratand si o lovitura de pedeapsa la scorul de 0 – 0

Gloria II Bistrita – FC Silvania 0 – 2 (0 – 0)

Au marcat: Varga (min. 51), Puti (min. 79)

FC Silvania: Campan – Muresan, Mihoc, Varga, Munteanu, Svarzkopf, Petcut (min. 86, R. Crisan), Brata (min. 90, Schnellenperger), Gavrilescu (min. 68, Puti), Breaz (min. 79, Ulmeanu) si S. Crisan. Rezerve: Gabor – Lupo, Cosma. Antrenor: Vasile Pasca.

FC Silvania Simleu-Silvaniei a mai facut un pas spre barajul de promovare in Liga a II-a de fotbal, castigand la finalul saptamanii trecute cu scorul de 2 – 0, in deplasare, in fata echipei Gloria II Bistrita. A fost o partida dominata de la un capat la altul de simleuani, care au ratat si o lovitura de pedeapsa prin Gavrilescu, la scorul de 0 – 0. A fost si un meci al eliminarilor, centralul intalnirii acordand in cele 90 de minute nu mai putin de cinci cartonase rosii, din care trei pentru gazde si doua pentru oaspeti. Prima eliminare a avut loc in minutul 37, cand gazdele au ramas in zece oameni, insa patru minute mai tarziu situatia s-a echilibrat dupa ce a vazut si Munteanu cartonasul rosu. La pauza tabela a aratat scorul de 0 – 0, insa FC Silvania putea deschide scorul la numai trei minute de la reluare, daca Gavrilescu nu ar fi trimis in transversala lovitura de pedeapsa din minutul 48. Tabela a fost modificata trei minute mai tarziu, prin Varga. Acesta a pornit un atatc din propria jumatate de teren, iar dupa o serie de sase pase directe, a reprimit balonul in fata portii, la aproximativ 10 – 12 metri lateral stanga, de unde a trimis balonul in plasa pe langa portarul advers. Imediat dupa primirea golului, suparat pe coechipierii sai, care au ramas afis la faza facuta de simleuani, portarul gazdelor, Turcas, a parasit nervos terenul de joc, iar in poarta a fost nevoit sa intre portarul de rezerva. In minutul 71, gazdele au ramas in noua oameni, iar patru minute mai tarziu, chiar in opt jucatori. Avand doi jucatori in plus pe teren, FC Silvania si-a creat si mai usor culoare spre poarta adversa, iar in minutul 79 a inscris pentru 2 – 0. Reusita i-a apartinut lui Puti, care a primit o pasa la marginea careului, pe partea dreapta, a patruns in careu si l-a invins pe portarul advers cu un sut la coltul lung. Am aratat ca o adevarata echipa. Cred ca a fost cel mai bun joc facut de noi in acest campionat. Daca scorul era sapte sau opt la zero nu era nici o mirare la cate ocazii am ratat, a declarat presedintele Ioan Gurzau. In urma acestei victorii, FC Silvania a ramas pe locul doi in clasament, avand 58 de puncte acumulate, urmand ca in etapa de la finalul acestei saptamani sa intalneasca pe teren propriu CFR II Cluj.

Leave a Comment