Nu confirma nici tineretul

Nu confirma nici tineretul

Gaz Metan Tg. Mures – FC Zalau 3 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Kalo (min. 14 si 40), Colaci (min. 60)

Gaz Metan Tg. Mures: Florea – Ianosi, Peres, Colaci (min. 83, Fodor), C. Boitos, Bartok (min. 78, Bucur), Brai, Kalo (min. 66, Sutam), Szabo, Suciu si Serban. Rezerve: Pop – Munteanu, Gagzi, S. Boitos, Suciu.

FC Zalau: Madaras – Cosma, Barnutiu, Negrean (min. 61, Vegh), Mocean (min. 61, Potra), Vasvari, Maior, Podina, Craciun (min. 77, Kordis), Ignat, Bode (min. 74, Ember). Rezerve: Chis – Lung, Nicorici. Antrenor: Marius Pasca.

Aflata pentru prima data in actualul sezon intr-o formula noua de joc, FC Zalau nu a dat un randament prea bun la Targu Mures, pierzand cu scorul de 3 – 0 in fata Gazului din localitate. Fara cinci jucatori de baza (Jula, Toth, Gorga, Chiorean si Oros) FC Zalau a avut foarte putine ocazii de a inscrie in meciul de vineri, insa trebuie mentionat si faptul ca gazdele au practicat un joc destul de dur, iar arbitrajul a fost unul partinitor gazarilor. Primul gol al meciului a venit in minutul 14. Kalo primeste o pasa in centru, la aproximativ 25 de metri de poarta, patrunde extrem de usor printre aparatorii zalauani si il invinge pe Madaras cu un sut la coltul lung de la aproximativ 13 metri. Scorul putea deveni 2 – 0 in minutul 25, cand Serban a executat repede o lovitura libera de la aproximativ 35 de metri, mingea a ajuns pe partea dreapta la Suciu, care ramas singur cu Madaras a trimis alaturi din interiorul careului. Cu cinci minute inainte de final, gazdele si-au majorat avantajul prin acelasi Kalo. Serban primeste o pasa pe partea drepata, centreaza in careu, iar Kalo, scapat de sub marcaj, trimite balonul cu latul in plasa din sase metri. In minutul 55, Maior primeste o pasa la 35 de metri de poarta adversa, preia balonul si trimite la poarta, insa Florea retine balonul fara probleme. Scorul devine 3 – 0 in minutul 60. Serban executa o lovitura de colt de pe partea dreapta, iar Colaci vine lansat din spate si trimite balonul cu capul in plasa de langa Cosma. In minutul 68, Podina primeste o pasa pe stanga la marginea careului, intoarce un adversar, dupa care suteaza la poarta, fara probleme insa pentru portarul gazda. Am primit golurile pe trei greseli individuale. Am jucat cu o formula noua, in care media de varsta a fost 21 de ani. Imi pare rau pentru situatia creata cu cei cinci jucatori, dar, daca aceasta a fost dorinta conducerii, o respectam, a declarat Marius Pasca. In urma acestei infrangeri, FC Zalau a coborat pe locul opt, urmand ca in etapa de vineri sa primeasca vizita echipei FC Bihor II.

Leave a Comment