Victorie cu Gloria Bistrița-Năsăud înaintea primului meci oficial al sezonului

SCM Zalău a învins vineri, cu scorul de 2 – 1, Gloria Bistrița-Năsăud într-un amical desfășurat pe Stadionul Municipal, fiind primul amical pe care echipa zălăuană îl susține pe acest stadion în această vară. Formația condusă de Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci a condus și la pauză, scorul fiind deschis de Adrian Șter, în minutul 16. Zălăuanii au avut o prestație bună în prima parte, reușind câteva faze frumoase în jumătatea adversă. După pauză, antrenorii zălăuani au introdus și jucătorii de pe banca de rezerve, cu excepția lui Raul Stanciu, iar situația s-a mai echilibrat în teren. A venit și golul oaspeților, în minutul 78, marcat de Carl Ghanaian, care a scăpat pe contraatac după o greșeală în defensiva zălăuană. În ultimele zece minute, SCM-ul s-a reinstalat în jumătatea bistrițenilor, iar în minutele de prelungiri, Zalăul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, transformată de Cosmin Meșter, care a stabilit scorul final.

Echipa zălăuană va susține miercuri primul meci din noul sezon, urmând să evolueze în prima fază a Cupei României. SCM Zalău va întâlni, în deplasare, Sportul Șimleu Silvaniei.

SCM Zalău: Miron – Sălăgean, C. Ion, Jalbă, Cherecheș, Culda, L. Mihai, Jorza, V. Moraru, Sg. Pop și Șter. Au mai evoluat: Aldescu – Șugar, Șumlea, F. Pop, Meșter, Minteuan, Onicaș, Calugher, Ardelean, Rotea, Doroftei și Kolbasz. Antrenori: Cristian Lupuț (principal), Claudiu Cornaci (secund) și Sergiu Moga (preparator fizic)

2 Thoughts to “Victorie cu Gloria Bistrița-Năsăud înaintea primului meci oficial al sezonului”

  1. […] SCM Zalău a învins vineri, cu scorul de 2 – 1, Gloria Bistrița-Năsăud într-un amical desfășurat pe Stadionul Municipal, fiind primul amical pe care echipa zălăuană îl susține pe aceast stadion în această vară. Formația condusă de Cristian Lupuț și Claudiu Cornaci a condus și la pauză, scorul fiind deschis de Adrian Șter, în minutul 16. Zălăuanii au avut o prestație bună în prima parte, reușind câteva faze frumoase în jumătatea adversă. După pauză, antrenorii zălăuani au introdus și jucătorii de pe banca de rezerve,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment