Polițiștii și specialiștii antidrog, în acțiune pe drumurile Sălajului

În scopul reducerii riscului accidentelor rutiere cauzate de consumul de droguri și de nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers, polițiștii rutieri sălăjeni, alături de specialiștii Centrului de Prevenirea Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Sălaj, au desfășurat în ultimele 48 de ore activități preventiv-informative.

Polițiștii au împărțit participanților la trafic materiale preventive și le-au oferit recomandări pentru a evita implicarea acestora în evenimente rutiere, generate de nepăstrarea distanței în mers, efectuarea de depășiri neregulamentare ori neadaptarea vitezei la condițiile de trafic.

De asemenea, prevenirea și combaterea conducerii de autovehicule sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, s-au numărat printre activitățile desfășurate de polițiști și specialiștii antidorg.

Reprezentanții CPECA Sălaj au discutat cu participanții la trafic despre riscurile la care se expun dacă consumă substanțe psihoactive și le-au oferit, mai ales celor mai tineri, alternative sănătoase de a-și petrece timpul liber.

”Continuăm activitățile de prevenire și combatere și în această minivacanță prilejuită de sărbătoarea <<Sfânta Maria>>!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj.

2 Thoughts to “Polițiștii și specialiștii antidrog, în acțiune pe drumurile Sălajului”

  1. […] În scopul reducerii riscului accidentelor rutiere cauzate de consumul de droguri și de nepăstrarea distanței corespunzătoare în mers,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment