Sportul Şimleu a devenit „lanterna roşie” a Seriei a X-a

Situaţie tot mai delicată pentru Sportul Şimleu, după ce formaţia de la poalele Măgurii nu a reuşit să câştige nici jocul de pe teren propriu cu Minerul Ocna Dej. Şimleuanii antrenaţi de Dănuţ Şomcherechi aveau nevoie de victorie ca de aer pentru a rămâne cu şanse reale la evitarea retrogradării, însă remiza de sâmbătă a făcut ca Sportul Şimleu să coboare pe ultimul loc în Seria a X-a, rămânând cu 11 puncte acumulate. Formaţia de la poalele Măgurii a pierdut şi primul meci din acest an, cedând cu 0 – 1 pe terenul celor de la Victoria Carei.
Partida dintre Sportul Şimleu şi Minerul Ocna Dej s-a încheiat cu scorul de 1 – 1, oaspeţii fiind cei care au deschis scorul, conducând şi la pauză. Şimleuanii au restabilit egalitatea în partea secundă, prin Darius Marina, care a transformat o lovitură de pedeapsă.
În etapa viitoare, programată sâmbătă, Sportul Şimleu va evolua pe terenul celor de la Sighetu Marmaţiei, echipă clasată pe locul şapte, cu 17 puncte. Chiar dacă urmează un play-out în care Sportul Şimleu va mai juca de două ori cu fiecare dintre echipele clasate pe locurile 5 – 10, pentru şimleuani orice punct câştigat sau pierdut va conta de acum înainte în lupta pentru evitarea retrogradării.
Rezultatele complete din etapa a 17-a: Gloria Bistriţa-Năsăud – Lotus Băile Felix 1 – 0, FC Bihor Oradea – CSM Sighetu Marmaţiei 4 – 0, CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău 5 – 0, CFR 2 Cluj – CSM Victoria Carei 2 – 1 şi Sportul Şimleu – Minerul Ocna Dej 1 – 1.
Programul ultimei etape din sezonul regulat: CSM Sighetu Marmaţiei – Sportul Şimleu, Minerul Ocna Dej – CFR 2 Cluj, CSM Victoria Carei – Gloria Bistriţa-Năsăud, Lotus Băile Felix – CSM Olimpia Satu Mare şi SCM Zalău – FC Bihor Oradea.

3 Thoughts to “Sportul Şimleu a devenit „lanterna roşie” a Seriei a X-a”

  1. […] Situaţie tot mai delicată pentru Sportul Şimleu, după ce formaţia de la poalele Măgurii nu a reuşit să câştige nici jocul de pe teren propriu cu Minerul Ocna Dej. Şimleuanii antrenaţi de Dănuţ Şomcherechi aveau nevoie de victorie ca de aer pentru a rămâne cu şanse reale la evitarea retrogradării, însă remiza de sâmbătă a făcut ca Sportul Şimleu să coboare pe ultimul loc în Seria a X-a, rămânând cu 11 puncte acumulate. Formaţia de la poalele Măgurii a pierdut şi primul meci din acest an, cedând cu 0 –… Citeste mai mult […]

  2. […] Situaţie tot mai delicată pentru Sportul Şimleu, după ce formaţia de la poalele Măgurii nu a reuşit să câştige nici jocul de pe teren propriu cu Minerul Ocna Dej. Şimleuanii antrenaţi de Dănuţ Şomcherechi aveau nevoie de victorie ca de aer pentru a rămâne cu şanse reale la evitarea retrogradării, însă remiza de sâmbătă a făcut ca Sportul Şimleu să coboare pe ultimul loc în Seria a X-a, rămânând cu 11 puncte acumulate. Formaţia de la poalele Măgurii a pierdut şi primul meci din acest an,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment