SCM Zalău pierde în faţa campioanei şi tremură pentru calificarea în play-off

Dacă sâmbătă, în faţa Stelei, Zalăul a fost la un pas să obţină chiar o victorie de două puncte, marţi seara, în duelul cu Arcada Galaţi, SCM-ul a contat în puţine momente, cedând cu 0 – 3 în faţa campioanei României. Formaţia de la malul Dunării a controlat jocul încă din startul partidei, iar la 4 – 9, antrenorul Zalăului, Rainer Vassiljev, a solicitat primul time-out. La 17 – 12 în favoarea oaspeţilor, Zalăul a dat semne de revenire şi părea că va relansa setul. S-a făcut 16 – 17, după care Arcada a început din nou să puncteze, reuşind să se impună cu 25 – 21.
Galaţiul şi-a creat rapid un avantaj liniştitor şi în parţialul secund, iar diferenţa din final a fost de nouă puncte, 16 – 25.
SCM Zalău a început în forţă actul trei, conducând cu 4 – 0 şi obligându-l pe Sergiu Stancu să solicite întreruperea jocului. Galaţiul a revenit, a egalat la 7, jocul fiind echilibrat până la final, când oaspeţii s-au impus cu 25 – 23.
În urma acestui rezultat, SCM Zalău rămâne pe loc de play-out, la egalitatea de puncte cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, echipă clasată pe ultimul loc de play-off. În ultima etapă, programată sâmbătă, zălăuanii vor evolua pe terenul Universităţii Cluj, iar băimărenii se vor deplasa la Galaţi, pentru duelul cu Arcada.

2 Thoughts to “SCM Zalău pierde în faţa campioanei şi tremură pentru calificarea în play-off”

  1. […] şi părea că va relansa setul. S-a făcut 16 – 17,… Articolul SCM Zalău pierde în faţa campioanei şi tremură pentru calificarea în play-off apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Vasile Gog

    6 străini + antrenor = ???

Leave a Comment