Remat Zalau joaca azi in 16-imile Cupei Challenge

Remat Zalau joaca azi in 16-imile Cupei Challenge

Gruparea zalauana s-a calificat in aceasta faza dupa ce a trecut in turul al doilea de formatia cipriota, Pafiakos Pafos

Azi, ora 20:30, Sala De Dulpop din Bazel

PNV Waasland Kruibeke – CS Remat Zalau

Calificata, in premiera, intr-o cupa europeana, echipa masculina de volei, CS Remat Zalau a evoluat direct in turul al doilea al Cupei Challenge, unde i-a intalnit pe cipriotii de la Pafiakos Pafos.

Dupa 3 – 0 in Cipru si 3 – 2 la Zalau, echipa zalauana a acces in 16-imile competitiei, urmand ca in aceasta seara sa sustina, in deplasare, mansa tur, in fata belgienilor de la PNV Waasland Kruibeke. Partida va fi oficiata de un cuplu format din danezul Michael Andersen si scotianul John Swan, iar observator a fost delegat Julien Van Brusselen.

Returul este programat miercurea viitoare, in Sala Sporturilor din Zalau, de la ora 17. Daca va trece de echipa belgiana, Remat Zalau va intalni in optimi castigatoarea dintre Dulka Liberec (Cehia) si Langhenkel Orion Doetinchem (Olanda). In 16-imile Cupei Challenge s-a calificat si campioana en-titre a Romaniei, Tomis Constanta, aceasta urmand sa intalneasca formatia sarba, Ribnica Kraljevo, echipa la care a antrenat si fostul tehnician al Rematului, Dragan Djordevic.

Michael Warm a semnat pana in vara

Asa cum va informam in editiile din 29 si 31 decembrie 2009, antrenorul sarb, Dragan Djordevic, a fost inlocuit cu germanul Michael Warm. Acesta din urma a semnat un contract valabil pana in vara cu clubul zalauan, iar joia trecuta a condus primul antrenament al Rematului.

La propunerea tehnicianului german, Rematul a transferat saptamana trecuta si un sarb, Aleksandar Ljubicic, de 2,02 metri. Nascut in 26 septembrie 1981, Ljubicic a mai evoluat la VC Remont Cacak, VC Red Star Belgrade, VC Putevi Ivanjica, VC Volero Zurich si VC Moerser (Germania).

Desi a semnat cu echipa zalauana, sarbul Ljubicic nu va putea evolua in partida din aceasta seara. In ceea ce priveste postul de antrenor secund, chiar daca la un moment dat s-a vehiculat ca si Aurel Vlaicu va parasi echipa odata, antrenorul zalauan va continua pe banca tehnica.

S-a amanat partida cu CSMU Craiova

CS Remat Zalau avea programat sambata primul meci din acest an si, totodata, din returul Diviziei A1, in deplasare, impotriva celor de la SCMU Craiova. Avand in vedere ca Rematul va evolua in aceasta seara in cupele europene, meciul cu formatia craioveana a fost amanat pentru data de 26 ianuarie.

Astfel primul meci din retur va fi pe teren propriu, impotriva studentilor de la Universitatea Cluj, programat in data de 16 ianuarie.

Inceput bun, final dezamagitor in prima parte a campionatului

Dupa 11 etape, CS Remat Zalau ocupa locul trei in clasament, avand 18 puncte acumulate. Gruparea de la poalele Mesesului a avut un inceput bun de campionat, obtinand trei victorii consecutive: 3

Leave a Comment