Zece echipe calificate la faza finala a Memorialului Radu Gog

Zece echipe calificate la faza finala a Memorialului Radu Gog

Competitia a ajuns in acest an la editia a VII-a, cea de anul trecut fiind castigata de Dream Team

Asociatia Judeteana de Fotbal Salaj, prin Comisia Judetana de Arbitri, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport Salaj si Primaria Zalau organizeaza la finele acestei saptamani editia a VII-a a Memorialului Radu Gog, competitie organizata in memoria fostului arbitru, Radu Gog, decedat in noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2003.

In 28 si 29 ianuarie au avut loc meciurile eliminatorii, iar in urma rezultatelor inregistrate, in faza finala s-au calificat zece echipe.

Acestea au fost impartite in doua grupe a cate cinci echipe, urmand ca primele doua sa se califice in semifinale.

Competitia va incepe sambata, la ora 13, cu meciul din Grupa B, dintre Cavalerii si Cavalerii II si se va incheia duminica seara, cu festivitatea de premiere. Pe langa meciurile din cadrul Memorialului, duminica, incepand cu ora 17:30, va avea loc si o partida demonstrativa intre organizatori si reprezentantii presei.

Va fi organizata si o tombola cu mai multe premii, premiul cel mare fiind un echipament Adidas. La sfarsitul competitiei, din veniturile realizate se vor scadea cheltuielile de organizare, urmand ca suma ramasa sa fie donata familiei Gog.

Echipele participante: Grupa A – Dream Team, Adi Com, Autoland Hossu, Cavalerii Jibou, Astra Silvania; Grupa B – Cavalerii, Tenaris, Cavalerii II, Old Boys Info Plus, Nazareth.

In memoriam: RADU GOG

S-a nascut in 19 iunie 1978. A fost absolvent al Liceului Pedagogic Gheorghe Sincai Zalau, al Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca (anul 2000), al masteratului in Relatii Internationale (anul 2002). A fost asistent universitar in cadrul Institutului de Istorie. A decedat in noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2003, in localitatea Ciumarna, in urma unui tragic accident de circulatie.

Pe plan profesional, dar si sportiv, era considerat unul dintre cei mai talentati arbitri din cadrul Comisiei Judetene de Arbitri. A devenit arbitru stagiar in 1995, iar un an mai tarziu, a obtinut categoria a II-a. In 1999 a trecut cu brio examenul pentru categoria I, iar din 2000 a facut parte din lotul arbitrilor divizionari. A arbitrat peste 300 de partide de fotbal, dintre care 40 in Divizia C.

Leave a Comment