Pugiliştii domină clasamentul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău

Secţia de box de la Clubul Sportiv Municipal Zalău a avut cele mai bune rezultate din cadrul clubului în acest an, drept urmare, pugiliştii domină şi în 2022 clasamentul celor mai buni sportivi.

Medaliată cu bronz la „Europenele” de junioare şi cu aur la Campionatele Naţionale, pugilista Diana Tănăsescu a fost desemnată sportiva anului la CSM Zalău. Paul Magdaş (locul 2), Margareta Hidigan (locul 3) şi Szatmari Maria (locul 3) sunt pugiliştii care completează podiumul. Tot de la secţia de box, Andreea Varga ocupă locul 4 în topul celor mai buni sportivi, iar pe poziţia a cincea se situează Daniel Tănăsescu, pugiliştii fiind antrenaţi de Adrian Popuţea şi Ioan Dragoş.

Tenisul de masă a cucerit cel mai bun rezultat în 2022 prin Camelia Chira, bronz la dublu în cadrul Campionatelor Naţionale de juniori, sportiva pregătită de Victor Puie clasându-se pe locul 6 la CSM Zalău.

Locurile şapte, opt, nouă şi zece sunt ocupate, din nou, de sportivi de la box, Andreea Ardelean, Andreea Morar, Dasiana Cozma şi Mădălina Bendre.

Tenismenul Antoniu Taloş ocupă locul 11, urmat pe 12 şi pe 13 de luptătorii David Rus, respectiv Rareş Iacob, ambii pregătiţi de Cristian Crişan.

Festivitatea de premiere a avut loc miercuri după-amiaza, la „Hotel Stadion”, sportivii primind din partea conducerii CSM Zalău trofee, flori şi premii în bani.

2 Thoughts to “Pugiliştii domină clasamentul celor mai buni sportivi de la CSM Zalău”

  1. […] Secţia de box de la Clubul Sportiv Municipal Zalău a avut cele mai bune rezultate din cadrul clubului în acest an, drept urmare, pugiliştii domină şi în 2022 clasamentul celor mai buni sportivi. Medaliată cu bronz la „Europenele” de junioare şi cu aur la Campionatele Naţionale, pugilista Diana Tănăsescu a fost desemnată sportiva anului la CSM Zalău. Paul Magdaş (locul 2), Margareta Hidigan (locul 3) şi Szatmari Maria (locul 3) sunt pugiliştii care completează podiumul. Tot de la secţia de box, Andreea Varga ocupă locul 4 în topul celor mai… Citeste mai mult […]

  2. […] Secţia de box de la Clubul Sportiv Municipal Zalău a avut cele mai bune rezultate din cadrul clubului în acest an, drept urmare, pugiliştii domină şi în 2022 clasamentul celor mai buni sportivi. Medaliată cu bronz la „Europenele” de junioare şi cu aur la Campionatele Naţionale, pugilista Diana Tănăsescu a fost desemnată sportiva anului la CSM Zalău. Paul Magdaş (locul 2), Margareta Hidigan (locul 3) şi Szatmari Maria (locul 3) sunt pugiliştii care completează podiumul. Tot de la secţia de box, Andreea Varga ocupă locul 4 în topul celor mai…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment