Pugilişti din trei judeţe au urcat în ringul zălăuan

Secţia de box a clubului SCM Zalău a organizat la finalul săptămânii trecute o gală amicală de box, la care au participat sportivi din judeţele Cluj, Bihor şi Sălaj. Judeţul nostru a avut reprezentanţi de la SCM Zalău, Box Club MLG, CSM Zalău şi ACS Ringul Sălăjean. Antrenorul primelor două cluburi este fostul campion, Virgil Meleg, iar de pregătirea sportivilor celorlalte două cluburi se ocupă Adrian Popuţea.

Evenimentul a fost rezervat copiilor, cadeţilor, juniorilor, tineretului şi seniorilor atât la masculin, cât şi la feminin. Sparring-urile s-au desfăşurat în sala de box a Colegiului Naţional „Silvania” Zalău şi în sala de box din incinta Stadionului Municipal.

„Mă bucur că am reuşit să organizăm aceste meciuri la Zalău, fiindcă a fost un prilej foarte bun de a verifica nivelul de pregătire al sportivilor. Au fost meciuri atractive la toate categoriile. Vreau să mulţumesc directorului CNS Zalău, Florin Morar, pentru sprijinul acordat atât în desfăşurarea antrenamentelor, cât şi a acestor sparring-uri”, a declarat Virgil Meleg.

Pentru pugiliştii sălăjeni urmează Cupa României la juniori, programată la începutul lunii martie.

2 Thoughts to “Pugilişti din trei judeţe au urcat în ringul zălăuan”

  1. […] Secţia de box a clubului SCM Zalău a organizat la finalul săptămânii trecute o gală amicală de box, la care au participat sportivi din judeţele Cluj, Bihor şi Sălaj. Judeţul nostru a avut reprezentanţi de la SCM Zalău, Box Club MLG, CSM Zalău şi ACS Ringul Sălăjean. Antrenorul primelor două cluburi este fostul campion, Virgil Meleg, iar de pregătirea sportivilor celorlalte două cluburi se ocupă Adrian Popuţea. Evenimentul la fost rezervat copiilor, cadeţilor, juniorilor, tineretului şi seniorilor atât la masculin, cât şi la feminin. Sparring-urile s-au desfăşurat în sala de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment