Prima victorie pentru voleibalistele de la LPS Avram Iancu

Prima victorie pentru voleibalistele de la LPS Avram Iancu

In ciuda problemelor medicale cu care s-au confruntat in ultima perioada, voleibalistele (junioare I) de la Liceul cu Program Sportiv Avram Iancu Zalau au reusit sa obtina duminica primul succes din acest sezon. Echipa pregatita de Alexandru Jako a dispus in trei seturi, pe teren propriu, de CSS Sighetul Marmatiei. Primul set a fost cel mai disputat, voleibalistele zalauane castigand in prelungiri, cu 29 – 27, dupa care, celelalte doua seturi au fost controlate de la un capat la altul de echipa LPS Avram Iancu Zalau. Oaspetele nu au mai reusit sa acumuleze decat 14 puncte, iar in ultimul set au castigat doar noua puncte.

In partida de duminica, desfasurata in sala de sport a Scolii Gimnaziale Gheorghe Lazar din Zalau, directorul si antrenorul LPS Avram Iancu Zalau nu a putut conta pe Andreea Ujfalvi si Diana Kalos, ambele acuzand anumite probleme de sanatate.

Ultima etapa a turului este programata peste doua saptamani, echipa zalauana urmand sa evolueze in deplasare, in fata voleibalistelor de la Liceul cu Program Sportiv Cluj.

LPS Avram Iancu Zalau: Paula Nitu, Bianca Chende, Lavinia Gardan, Dana Chiba, Camelia Ungur, Mihaela Somesan, Anamaria Ilies si Amalia Pernes.

Leave a Comment