Rares Olahut – medaliat la Trofeul Sperantelor

Tenismenul originar din Cehu Silvaniei, legitimat la CSM Zalau, a avut o evolutie foarte buna la concursul de tenis de masa desfasurat la finalul saptamanii trecute, la Targu Secuiesc, urcand la final de doua ori pe podium. Rares Olahut a obtinut locul trei atat la juniori III, cat si la categoria open, unde a fost la un pas de a juca chiar finala.

Un rezultat notabil a obtinut si Cristina Muresan, la categoria 8 – 10 ani open, terminand pe locul cinci. Pe aceeasi pozitie s-au clasat si Stefana Pasca si Farkas Szabolcs, la juniori III.

Desi asteptarile erau destul de mari din partea acestuia, Dan Mandu nu a reusit sa intre nici macar in primii opt.

Tot la finele saptamanii trecute a avut loc Cupa Romaniei la seniori, competitie la care au participat Dan Farcas si Lucian Trif, insa ambii au avut clasari modeste, situandu-se la final intre locurile 9 – 16.

Sambata si duminica este programat la Buzau turneul divizionar, Divizia A, la care va fi prezenta si echipa de seniori de la CSM Zalau, alcatuita din: Dan Farcas, Lucian Trif, Andrei Margin si Rares Olahut. Va fi un turneu de opt echipe, urmand sa joace fiecare cu fiecare.

Leave a Comment