Numai o victorie le mai da sperante la locul doi

Numai o victorie le mai da sperante la locul doi

Azi, ora 18, Stadion Park Arena

Inter Fagaras – FC Silvania

Dupa infrangerea suferita in etapa treuta, pe teren propriu, scor 2 – 4 in fata echipei CFR II Cluj, FC Silvania are sanse destul de reduse sa obtina calificarea la turneul de baraj pentru promovarea in Liga a II-a.

Fotbalistii pregatiti de Vasile Pasca se afla acum la egalitate de puncte cu gruparea feroviara, insa ceferistii au avantajul rezultatelor directe. Pentru a ramane la egalitate de puncte cu CFR II Cluj si dupa etapa de azi, gruparea de la poalele Magurii are nevoie de o victorie, fiindca echipa clujeana va invinge cu siguranta CSM Sebes. Simleuanii vor avea insa o misiune grea de indeplinit tinand cont ca Inter Fagaras ocupa ultimul loc ce permite ramanerea in Liga a III-a, iar un eventual esec ar putea-o cobori in zona fierbinte a clasamentului.

Partida de la Fagaras va fi arbitrata de o brigada bucuresteana, avandu-l la centru pe Mugurel Vadan, iar la cele doua linii pe Bogdan Gheorghe si Daniel Dumitru. Rezerva va fi Danut Coza, iar observator din partea Federatiei Romane de Fotbal, craioveanul Nicu Neagoe.

Leave a Comment