Naţionala de tineret, în cantonament la Zalău

Naţionala de tineret, în cantonament la ZalăuHC Zalău va avea două reprezentante la lot, Roxana Varga şi Florina Ciobanu

După naţionala de junioare, care a efectuat un stagiu de pregătire la Zalău în luna iunie, echipa naţională de handbal tineret a României va începe, şi ea, de azi, un cantonament în oraşul de la poalele Meseşului. La fel ca tricolorele junioare, care au participat de curând la Campionatul European din Cehia, şi naţionala de tineret este calificată la Campionatul European, programat în luna august, în Olanda.

Naţionala condusă de Dumitru Muşi, din lotul căreia fac parte şi două jucătoare de la HC Zalău, Roxana Varga şi Florina Ciobanu, va începe cantonamentul de la Zalău în cursul zilei de azi, stagiul urmând să se încheie miercurea viitoare.

Având în vedere că începând de azi reîncep pregătirile şi jucătoarele de la HC Zalău, în perioada cât va dura cantonamentul echipei naţionale, formaţia zălăuană va susţine şi trei jocuri de verificare împotriva tricolorelor conduse de Muşi.

România – Portugalia 32 – 22, România – Bulgaria 29 – 18, România – Turcia 24 – 23.

Leave a Comment