George Guşet vrea din nou pe podium la Naţionalele de seniori

George Guşet vrea din nou pe podium la Naţionalele de senioriDupă medalia de bronz obţinută la Campionatul Naţional Universitar şi locul I la Memorialul Atleţilor Clujeni, Guşet jr. se pregăteşte intens pentru urca pe podium şi la Campionatul Naţional de seniori, din luna august.

George Guşet a repetat evoluţia de anul trecut la primele două concursuri din acest an, Campionatul Naţional Universitar şi Memorialul Atleţilor Clujeni, ambele desfăşurate în luna mai.

Deşi a concurat accidentat la braţul drept, Guşet jr. a reuşit să repete istoria de anul trecut la Campionatul Naţional Universitar, fiind medaliat cu bronz la finalul concursului. Aruncătorul zălăuan de greutate a fost devansat în clasament de Mihai Grasu şi Sergiu Ursu, şi aceştia ocupând aceleaşi poziţii ca la ediţia de anul trecut.

La cel de-al doilea concurs, Memorialul Atleţilor Clujeni, CSM Zalău a participat cu cinci sportivi pregătiţi de Lorena Boberschi şi Gheorghe Guşet. Aşa cum era de aşteptat, cea mai bună clasare a avut-o George Guşet, care s-a clasat pe primul loc, însă şi ceilalţi patru sportivi au avut evoluţii notabile, juniorii Cristian Vlaic, Bogdan Sântămărian, Ionuţ Vlaic şi Cătălin Paşca. Toţi cei patru sportivi şi-au făcut recorduri personale, având o comportare bună. Suntem mulţumiţi de rezultatele lor, în special de rezultatele lui Cătălin Paşca şi Cristian Vlaic, a declarat antrenoarea Lorena Boberschi.

Următorul concurs este programat în luna august, la Bucureşti, Campionatul Naţional de seniori, pentru care Guşet jr. se pregăteşte intens, sperând să intre în posesia unei medalii.

La ediţia de anul trecut a Campionatului Naţional, George Guşet a stabilit record personal, fiind medaliat cu argint la tineret şi cu bronz la seniori.

Leave a Comment