Bălan îşi ia elan

Bălan îşi ia elan Deşi mai are contract cu FC Zalău până la începutul anului viitor, atacantul Andrei Bălan nu pare dispus să mai continue cu gruparea de la poalele Meseşului. Se pare că jucătorul ar vrea să facă pasul spre Liga a II-a, de unde speră să primească cât mai curând o ofertă concretă, iar în caz contrar va pleca la muncă în Italia, alături de părinţii săi care s-au stabilit acolo de câţiva ani. Bălan ar vrea să joace în Liga a II-a, dacă ar avea o ofertă, iar dacă nu, am înţeles că ar vrea să plece în Italia, unde-i sunt şi părinţii, ne-a dezvăluit preşedintele Ioan Morar. Pentru FC Zalău nu ar fi însă o pierde prea mare, având în vedere că atacantul transferat de la FC Silvania, Ionuţ Dănilă, şi-a ispăşit suspendarea, evoluând în ultima etapă a sezonului trecut, în cea cu CS Zlatna, în care a şi reuşit să marcheze primul gol al echipei zălăuane.

Andrei Bălan a fost transferat la FC Zalău în iarna anului 2010, pe vremea când echipa zălăuană era condusă de Călin Pop.

Conducerea clubului intenţionează să le prelungească contractele celor patru juniori: portarul Claudiu Chiş şi jucătorii de câmp Paul Coste, Vlad Lung şi Răzvan Nicorici.

Reluarea pregătirilor este programată pentru data de 11 iulie, urmând ca mai multe detalii despre programul din această vară al echipei, dar şi despre lotul din noul sezon să se stabilească la şedinţa Consiliului de Administraţie din această săptămână.

Leave a Comment