Meciuri atractive la ediţia din acest an a Cupei Meseş

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” a fost la finele săptămânii trecute gazda celei de-a 47-a ediţii a Cupei Meseş la box, una dintre cele mai vechi competiţii sportive organizate în Sălaj. Având în vedere situaţia epidemiologică şi obligativitatea efectuării testului RT-PCR, numărul partivcipanţilor la ediţia din acest an a fost mai redus, alături de sportivii de la CSM Zalău mai fiind prezenţi pugilişti de la CSM Cluj, Voinţa Cluj şi Univers Cluj.

Aşa cum era de aşteptat, cel mai mare număr de participanţi l-a avut clubul zălăuan, gala cuprinzând atât meciuri la masculin, cât la feminin. 16 meciuri s-au desfăşurat, o parte dintre sălăjeni având chiar o prestaţie foarte bună în ring, fiind, de altfel, şi o ultimă verificare în acest an pentru ei.

La finalul galei a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi de la CSM Zalău, premierea fiind făcută de directorul Silviu Mureşan şi de Vasile Ştreang, fostul director al CSM Zalău.

Topul celor mai buni sportivi ai clubului a fost alcătuit numai din pugilişti, primul loc fiind ocupat de Margareta Hidigan, urmată pe podium de Răzvan Cristea şi Diana Tănăsescu. Din clasament au mai făcut parte: Sergiu Todoran, Andreea Varga, Mara Hădan, Mario Pop, Antonio Traian, Maria Szatmari, Rafaela Dovlete şi Dasiana Cozma.

Fiecare sportive a primiti din partea conducerii clubului câte un trofeu, o diploma şi o sumă de bani.

Leave a Comment