Luptatorii de la CSM Armatura Zalau, locul patru in Superliga dupa trei etape

Luptatorii de la CSM  Armatura  Zalau, locul patru in Superliga dupa trei etape

Sala Sporturilor din Zalau a gazduit la finalul saptamanii trecute cea de-a treia etapa din Superliga Nationala de lupte libere, rezervate seniorilor. In total sunt inscrise sase echipe, insa, in etapa de la Zalau nu au fost prezente CSS Targoviste si CSS Targu Mures, meciurile cu cele doua formatii fiind castigate cu 7 – 0, prin neprezentare. In primul meci, luptatorii zalauani au intalnit CSA Steaua Bucuresti, in fata careia au pierdut cu scorul de 4 – 3, dupa o decizie eronata a arbitrilor la categoria 96 de kilograme. Daca am fi castigat noi la acea categorie am fi castigat si meciul, a declarat antrenorul Ciprian Stanciu. In al doilea meci, CSM Armatura Zalau a intalnit campioana Romaniei, CSM Lugoj, in fata careia a pierdut cu scorul de 6 – 1.

A urmat ultimul duel, cu CS Dinamo Bucuresti CA Brasov, meci castigat cu scorul de 4 – 3 de luptatorii zalauani. La finalul etapei, antrenorul Ciprian Stanciu a declarat: Vreau sa felicit baietii pentru modul in care au evoluat. Vreau sa multumesc pe aceasta cale Asociatiei Judetene de Lupte Salaj, Directiei Judetene pentru Sport Salaj, Primariei si Consiliului Local Zalau si nu in ultimul rand fostilor luptatori care m-au sprijinit la premierea sportivilor. Vreau sa-i amintesc pe Alexandru Muresan, Gheorghe Stanciu, Cornel Florean, Calin Niri, Marius Babtan, Dorel Recean, Nicolae Goarna, Marinel Alb si Adi Sturz. Urmatoarea etapa din Superliga Nationala va avea loc in luna octombrie, dupa finala Campionatului National de seniori, la individual.

Lotul CSM Armatura Zalau: Cristian Crisan (cat. 55 kg), Murani Zsolt (cat. 60 kg), Razvan Moldovan (cat. 66 kg), Ciprian Stanciu (cat. 74 kg), Mircea Cublesan si Marius Mincu (ambii cat. 84 kg), Florin Popa (cat. 96 kg), Ciprian Nedisan si Cosmin Marian (cat. 120 kg). Antrenor: Ciprian Stanciu

Leave a Comment