Din Spania la FC Silvania

Din Spania la FC Silvania

Fostul portar al CFR-ului, Emil Stef, care a evoluat ultima data la Logrones, va evolua in sezonul viitor pentru FC Silvania Simleu Silvaniei

Emil Stef a parasit gruparea din Gruia odata cu venirea lui Cristiano Bergodi la echipa, iar ultimele doua sezoane le-a petrecut la o echipa din Spania. Cum gruparea de la poalele Magurii s-a despartit in aceasta vara de portarul Petru Campan, pentru acest post nu a mai ramas la echipa decat Gabor Gabriel. In aceste conditii, simleuanii au fost nevoiti sa caute un concurent pentru Gabor, numele acestuia fiind Emil Ioan Stef.

Fostul ceferist a evoluat ultima data in Spania, la Logrones, insa de duminica seara se afla in cantonament cu echipa simleuana. Alaturi de el, la echipa simleuana au mai ramas Robert Viland (FC Bihor) si Bogdan Velcin (Universitatea Cluj). Presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, ne-a declarat ca, pe langa cele trei noutati, pana la inceperea campionatului ar mai putea aparea si alti jucatori. Echipa antrenata de Dacian Nastai va efectua cate doua antrenamente zilnice, urmand ca sambata dupa-amiaza, de la ora 18, sa sustina primul meci amical cu Valea lui Mihai.

Lotul echipei FC Silvania care se afla in cantoment: portari – Gabor Gabriel, Emil Stef; fundasi – Raul Crisan, Dan Muresan, Ionut Cosma, Marius Varga, Dumitru Muntean, Schnellenperger Cristian, Silviu Crisan; mijlocasi – Lupo Lorand, Svarzkopf Istvan, Florin Puti, Adrian Micas, Nicolae Mihoc, George Petcut, Robert Viland, Bogdan Velcin; atacanti – Dan Gavrilescu, Ionut Danila, Tudor Ulmeanu. Antrenori: Dacian Nastai (principal), Vasile Pasca (secund).

Leave a Comment