Judoka de la SCM Zalău, medaliaţi cu aur la Campionatul Naţional

Secţia de judo a Sport Club Municipal Zalău a fost înfiinţată în 2021, la scurt timp venin şi primul rezultat notabil. Ionuţ Gabriel Cuibuş, cel care practică acest sport de aproape 15 ani, a obţinut aurul la Campionatul Naţional de Judo, în proba de kime no kata.

Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Judo a avut loc Izvorani, în Sala Polivalentă a Complexului Sportiv, SCM Zalău fiind reprezentat de Ionuţ Gabriel Cuibuş şi Cristian Goron. Ambii au concurat în proba de kime no kata, reuşind să câştige medalia de aur la seniori.

“Este un rezultat de care ne bucurăm dar care, în acelaşi timp, ne obligă să muncim şi mai mult pe viitor, pentru a obţine şi alte rezultate remarcabile. A fost un concurs greu, cu sportivi valoroşi din toată ţara, dar am fost foarte motivaţi. Prin acest rezultat aş vrea să-i motivez şi pe copiii din cadrul secţiei de judo, fiindcă avem copii cu potenţial”, a afirmat Ionuţ Gabriel Cuibuş, cel care este şi coordonatorul secţiei de judo.

Pentru secţia de judo a clubului zălăuan urmează alte două competiţii până la finalul anului, una la Satu Mare, iar alta la Arad.

Campionatul Naţional de la Izvorani a fost organizat de Federaţia Română de Judo, fiind prezenţi peste 100 de sportivi din România. Concursul a fost rezervat seniorilor şi juniorilor 1.

 

 

One Thought to “Judoka de la SCM Zalău, medaliaţi cu aur la Campionatul Naţional”

  1. […] Secţia de judo a Sport Club Municipal Zalău a fost înfiinţată în 2021, la scurt timp venin şi primul rezultat notabil. Ionuţ Gabriel Cuibuş, cel care practică acest sport de aproape 15 ani, a obţinut aurul la Campionatul Naţional de Judo, în proba de kime no kata. Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Judo a avut loc Izvorani, în Sala Polivalentă a Complexului Sportiv, SCM Zalău fiind reprezentat de Ionuţ Gabriel Cuibuş şi Cristian Goron. Ambii au concurat în proba de kime no kata, reuşind să câştige medalia… Citeste mai mult […]

Leave a Comment