În 2013, pilotul zălăuan Bogdan Mihalache va concura pentru propriul club

Prima cursă din acest an este programată în perioada 25 – 28 aprilie, pe circuitul de la Serres (Grecia)

Experienţa acumulată de-alungul anilor în cursele de motociclism, dar mai ales rezultatele obţinute, l-au determinat pe pilotul zălăuan de motociclism, Bogdan Mihalache, să-şi înfiinţeze în acest an propriul club, Star Racing Team Zalău.
Prima cursă din acest an pentru Bogdan Mihalache este programată în perioada 25 – 28 aprilie, pe circuitul de la Serres (Grecia), fiind vorba de prima etapă din cadrul Campionatului „Romanian Super Bike”. „Am considerat că este timpul să-mi înfiinţez propriul club şi să aduc, din nou, rezultate pentru judeţul Sălaj şi pentru Zalău”, ne-a declarat Mihalache.
Pilotul zălăuan consideră că experienţa acumulată de-a lungul anilor îl va ajuta în cursele viitoare, chiar dacă este vorba de un club nou înfiinţat.  „Chiar dacă suntem la început de drum, experienţa acumulată de mine de-a lungul anilor ne conferă un start încrezător şi o clasare,  sper eu încă din prima cursă, în top trei. Va fi o săptămână foarte grea din  punct de vedere fizic, dar şi financiar. Vor fi două zile de antrenamente, o zi de calificări, iar în ultima zi va avea loc cursa. Vom concura alături de echipe cu bugete foarte mari şi piloti talentaţi, dar cu toate acestea, obiectivul este clar: îmi doresc să câstig aceasta cursă şi acest campionat alături de noul meu club. Nu vreau să închei fără să mulţumesc tuturor sponsorilor şi susţinătorilor, fără ajutorul cărora nu ne-am putea îndeplini obiectivele propuse”, a mai spus pilotul zălăuan.
Mihalache se va deplasa miercuri în Grecia, împreună cu echipa sa, urmând ca joi să participe la primul antrenament oficial. Zălăuanul va concura la clasa SBK 1000.
Printre cele mai importante rezultate obţinute de-a lungul anilor de Bogdan Mihalache se numără titlul de vicecampion naţional la clasa SBK 1000 B, în anul 2009, când concura pentru clubul Las Vegas Arad. Un an mai târziu, la aceeaşi clasă a dat lovitura, câştigând titlul naţional, dar şi un onorabil loc opt la Campionatul Europei de Vest, concurând pentru clubul timişorean Pascota Racing Team. Tot pe vremea când activa la Pascota Racing Team, Mihalache a mai obţinut în 2011 locul patru la Campionatul Naţional, la clasa SBK 1000 A şi locul trei la ROSBK Rockies Cup.

One Thought to “În 2013, pilotul zălăuan Bogdan Mihalache va concura pentru propriul club”

  1. Camelia

    Mult succes,Bogdane!

Leave a Comment