HC Zalău, victorie la scor în Capitală

HC Zalău a bifat a cincea victorie a sezonului şi a egalat la puncte Corona Braşov, echipă clasată pe primul loc de baraj în Liga Naţională, ambele formaţii aflându-se la un punct în spatele Măgurii Cisnădie, formaţie clasată pe ultimul loc ce asigură prezenţa în ligă fără baraj.

Zălăuancele lui Gheorghe Tadici s-au impus cu 32 – 23 pe terenul ultimei clasate, Ştiinţa Bucureşti, la finalul unui meci pe care l-a controlat de la un capăt la altul. După cinci minute, Zalăul avea 3 – 0, prin reuşitele lui Benabdalahh, Stamin şi Lazic. Până la pauză, diferenţa a crescut la şase goluri, 16 – 10, iar în partea a doua, formaţia zălăuană şi-a mărit avantajul, impunându-se la o diferenţă de nouă goluri.

Cele mai multe goluri pentru HC Zalău au fost înscrise de Emilija Lazic, şapte, în timp ce de la gazde, cea mai bună marcatoare a fost Adina Bizău, cu cinci goluri.

În etapa viitoare, programată la finalul săptămânii, HC Zalău va primi vizita celor de la CSM Târgu Jiu, formaţie clasată pe locul nouă, cu 21 de puncte.

Rezultatele complete din etapa a XIX-a: Gloria Bistriţa-Năsăud – Rapid Bucureşti 25 – 22, CSM Târgu Jiu – Universitatea Craiova 31 – 28, Ştiinţa Bucureşti – HC Zalău 23 – 32, SCM Râmnicu Vâlcea – Măgura Cisnădie 43 – 22, Gloria Buzău – Corona Braşov 32 – 29. Dacia Mioveni – CSM Bucureşti şi Dunărea Brăila – Minaur Baia Mare se joacă miercuri.

One Thought to “HC Zalău, victorie la scor în Capitală”

  1. […] cinci minute, Zalăul avea 3 – 0, prin reuşitele lui Benabdalahh,… Articolul HC Zalău, victorie la scor în Capitală apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment