HC Zalău s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României

La numai două zile de la duelul de pe teren propriu cu Dunărea Brăila, HC Zalău a evoluat în Capitală, pe terenul formaţiei CSU Ştiinţa Bucureşti, într-o partidă din turul doi al Cupei României.
Bucureştencele, situate pe ultimul loc în campionat, fără nici o victorie, au condus o singură dată pe tabelă, în minutul 11, când au avut 5 – 4. În rest, Zalăul a fost echipa care a controlat jocul, intrând la cabine după primele 30 de minute cu avantaj de şase goluri, 16 – 10. Repriza a doua s-a derulat în acelaşi ritm, cu Zalăul la conducere, dar în minutul 42, gazdele s-au apropiat la două lungimi, 18 – 20 arătând tabela. Diferenţa de două goluri s-a menţinut până în minutul 54, după care, Zalăul s-a desprins decisiv, impunându-se cu 32 – 28, după ce, în minutul 59, scorul era 32 – 26.
Viorica Moisin a fost jucătoarea meciului pentru echipa zălăuană, marcând 9 goluri, toate din acţiune, în timp ce de la gazde, cea mai bună marcatoare a fost Diana Lăscăteu, cu 8 reuşite.
Pentru HC Zalău urmează miercuri, 21 februarie, partida din deplasare cu Gloria Bistriţa-Năsăud, formaţie situată pe locul trei, cu 13 victorii şi 3 înfrângeri în 16 etape.

2 Thoughts to “HC Zalău s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României”

  1. […] La numai două zile de la duelul de pe teren propriu cu Dunărea Brăila, HC Zalău a evoluat în Capitală, pe terenul formaţiei CSU Ştiinţa Bucureşti, într-o partidă din turul doi al Cupei României. Bucureştencele, situate pe ultimul loc în campionat, fără nici o victorie, au condus o singură dată pe tabelă, în minutul 11, când au avut 5 – 4. În rest, Zalăul a fost echipa care a controlat jocul, intrând la cabine după primele 30 de minute cu avantaj de şase goluri, 16 – 10. Repriza a doua… Citeste mai mult […]

Leave a Comment