HC Zalău, locul trei la Memorialul „Constantin Tiţă”

Ultima verificare din 2019 pentru Handbal Club Zalău a avut loc la Vâlcea, acolo unde echipa lui Tadici a participat la cea de-a XI-a ediţie a Memorialului „Constantin Tiţă”. La evenimentul organizat de Asociaţia Handbalului Vâlcean „Constantin Tiţă” au participat patru echipe: SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova, HC Zalău şi CSM Slatina.

Meciurile s-au desfăşurat după sistemul „fiecare cu fiecare”, iar la final, echipa condusă de Gheorghe Tadici s-a clasat pe locul trei, cu o victorie şi două înfrângeri.

„A fost un turneu foarte bun, chiar dacă este organizat într-o perioadă destul de dificilă, între sărbătorile de Crăciun şi Revelion. Reuşim şi noi, în aceste condiţii, să ţinem fetele în stare de pregătire, în condiţiile în care în prima săptămână din 2020 se reia campionatul. Eu l-am cunoscut foarte bine şi am fost prieten bun cu Constantin Tiţă şi îi felicit pe toţi care au contribuit la organizarea acestui eveniment. Sper ca acest turneu să continue şi în anii următori, pentru că vorbim despre un om de sport, un om de handbal, care merită să i se organizeze un astfel de turneu”, a declarat Gheorghe Tadici.

HC Zalău a învins echipa din Slatina cu 23 – 20, pierzând însă duelurile cu SCM Râmnicu Vâlcea (22 – 31) şi SCM Craiova (25 – 33). În celelalte partide s-au înregistrat următoarele rezultate: SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Slatina 29 – 20, CSM Slatina – SCM Craiova 26 – 26 şi SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova 23 – 18.

Competiţia a fost câştigată de echipa din Vâlcea, urmată de cea din Craiova, iar locul patru a fost ocupat de CSM Slatina.

HC Zalău va susţine primul meci oficial din 2020 în 7 ianuarie, urmând să primească vizita formaţiei Măgura Cisnădie.

foto: Mircea Pauşeniuc

One Thought to “HC Zalău, locul trei la Memorialul „Constantin Tiţă””

  1. Anonim

    Normal ca este un turneu util . Dar rezultatele se pae ca au fost neinteresante > Dar macar au jucat cele tinere fara expierenta ? Poate da,poate NU. De ce sa ne informati voi ? Articole de mantuiala fara continut si informatie consistenta si importanta ! RUSINICA !

Leave a Comment