Daniel Sabou – singurul candidat la funcţia de preşedinte al AJF Sălaj

2015 este anul în care Daniel Sabou a devenit preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, cu un număr de 26 de voturi dintr-un total de 46, celălalt candidat, Ioan Onicaş, fiind votat la acea vreme de 19 membri. În 2019, Daniel Sabou a primit un nou vot favorabil din partea membrilor afiliaţi, câştigând preşedinţia AJF Sălaj pentru încă patru ani.

În data de 21 ianuarie este programată Adunarea Generală Ordinară a AJF Sălaj, ocazie cu care se va alege conducerea pentru următorii patru ani, preşedintele şi membrii din Biroul Executiv. Data limită de depunere a candidaturilor a fost 6 ianuarie, ora 12, nefiind depus nici un dosar pentru funcţia de preşedinte. În aceste condiţii, Daniel Sabou, cel care a condus destinele fotbalului sălăjean în ultimii opt ani, are toate şansele să rămână în fruntea fotbalului sălăjean şi în următorii patru ani.

„S-a încheiat perioada de depunere a dosarelor, iar pentru funcţia de preşedinte şi-a depus dosarul doar domnul Daniel Sabou. Pentru funcţia de vicepreşedinte şi-au depus candidatura domnii Marius Cozma, actualul vicepreşedinte şi Cristian Jula, preşedintele de la ACS Bănişor Peceiu”, ne-a declarat Leontin Moga, secretarul AJF Sălaj.

Au mai fost depuse trei dosare: reprezentant din partea Ligii a IV-a în Comitetul Executiv – Radu Chiorean, preşedintele AS Cosniciu; reprezentant Liga V-a – Florin Mitrea, preşedinte ACS Tihău şi reprezentant copii şi juniori – Stanciu Rudolf, preşedinte FK Kraszna.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare vor fi 17 puncte, cel privind alegerea preşedintelui fiind punctul cu numărul 12.

3 Thoughts to “Daniel Sabou – singurul candidat la funcţia de preşedinte al AJF Sălaj”

 1. […] 2015 este anul în care Daniel Sabou a devenit preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, cu un număr de 26 de voturi dintr-un total de 46, celălalt candidat, Ioan Onicaş, fiind votat la acea vreme de 19 membri. În 2019, Daniel Sabou a primit un nou vot favorabil din partea membrilor afiliaţi, câştigând preşedinţia AJF Sălaj pentru încă patru ani. În data de 21 ianuarie este programată Adunarea Generală Ordinară a AJF Sălaj, ocazie cu care se va alege conducerea pentru următorii patru ani, preşedintele şi membrii din… Citeste mai mult […]

  1. George

   Un ticălos și un nepriceput! Ca și Burleanu de-altfel !!!

   1. Cristi

    E micul Burleanu, un incompetent, analfabet functional! Pica Bde pica si el….

Leave a Comment