Ce se întâmplă doctore? SCM Zalău, doar un punct din şase posibile în ultimele două etape

SCM Zalău a avut un parcurs fără greşeală în primele şapte runde din actualul sezon al Ligii a III-a de fotbal, obţinând şapte vitorii din tot atâtea posibile. Situaţia s-a schimbat, însă, în ultimele două etape, în care zălăuanii conduşi de Cristian Lupuţ şi Sergiu Moga au obţinut un singur punct din şase posibile. Formaţia de la poalele Meseşului a suferit prima înfrângere în etapa trecută, cedând cu 0 – 1 pe terenul nou-promovatei, CS Olimpia 1928 Satu Mare, iar vineri nu a reuşit decât un egal pe teren propriu, împotriva celeilalte echipe din Satu Mare, CSM Olimpia.
Scorul partidei de pe municipalul zălăuan a fost 1 – 1, înregistrat încă de la pauză. Oaspeţii au beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul 11, penalty-ul fiind transformat de Samake Moussa. Doar trei minute au trecut până când centralul întâlnirii a acordat o lovitură de pedeapsă şi în favoarea Zalăului, Alexandru Cherecheş fiind cel care a restabilit egalitatea.
Cele două echipe nu au surprins cu nimic nici în repriza a doua, iar din minutul 71, SCM Zalău a evoluat în inferioritate numerică, Viktor Kun fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.
După remiza de vineri, SCM Zalău are 22 de puncte acumulate, fiind urmată în clasament de Lotus Băile Felix, cu 18 puncte şi CSM Olimpia Satu Mare, cu 14 puncte.
A fost ultima etapă din turul sezonului, urmând ca în etapa viitoare, prima din retur, zălăuanii să primească vizita celor de la Lotus Băile Felix. În data de 1 noiembrie, SCM Zalău va evolua tot pe teren propriu, în Cupa României, urmând să întâlnească FCU 1948 Craiova.

2 Thoughts to “Ce se întâmplă doctore? SCM Zalău, doar un punct din şase posibile în ultimele două etape”

  1. […] SCM Zalău a avut un parcurs fără greşeală în primele şapte runde din actualul sezon al Ligii a III-a de fotbal, obţinând şapte vitorii din tot atâtea posibile. Situaţia s-a schimbat, însă, în ultimele două etape, în care zălăuanii conduşi de Cristian Lupuţ şi Sergiu Moga au obţinut un singur punct din şase posibile. Formaţia de la poalele Meseşului a suferit prima înfrângere în etapa trecută, cedând cu 0 – 1 pe terenul nou-promovatei, CS Olimpia 1928 Satu Mare, iar vineri nu a reuşit decât un egal pe teren propriu,… Citeste mai mult […]

  2. Vasile Gog

    Fară sanse de promovare ! Balon de săpun …electoral pentru Ciunt ! EȘUAT !!!

Leave a Comment