Campioana Sălajului va întâlni reprezentanta judeţului Cluj la barajul pentru promovarea în Liga a III-a

După o perioadă de şase ani, campioana Sălajului la fotbal va întâlni, din nou, reprezentanta judeţului Cluj. Federaţia Română de Fotbal a organizat zilele trecute tragerea la sorţi a jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, unde se vor duela 42 de echipe câştigătoare ale Ligii a IV-a. Sălajul face parte din Regiunea 2, alături de Bihor, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare şi Cluj, iar în urma tragerii la sorţi, campioana judeţului nostru va da piept cu echipa care va câştiga Liga a IV-a în judeţul Cluj.

După prima parte a campionatului, lider în Liga a IV-a este Luceafărul Bălan, campioana ediţiei trecute, cu 47 de puncte, urmată de CS Barcău Nuşfalău, cu 34 de puncte. Locul trei este ocupat de Ardealul Crişeni, cu 31 de puncte, iar pe patru se situează AS Chieşd, cu 30 de puncte. În judeţul Cluj, primul loc este ocupat de Vulturul Mintiu Gherlii, cu 36 de puncte, urmată de Victoria Viişoara, cu 32 de puncte. Locul trei este ocupat de Sticla Arieşul Turda, cu 31 de puncte.

Partida tur dintre reprezentanta Clujului şi cea a Sălajului este programată în data de 16 iunie, de la ora 18, la Cluj, iar returul, în data de 23 iunie, de la ora 17:30, pe terenul echipei sălăjene.

2018 a fost anul în care reprezentantele celor două judeţe s-au întâlnit ultima dată la barajul pentru Liga a III-a, Unirea Mirşid fiind eliminată în acel an de Sticla Arieşul Turda.

Campioana ediţiei trecute, Luceafărul Bălan, a întâlnit reprezentanta judeţului Satu Mare, formaţia sătmăreană promovând în Liga a III-a după un categoric 13 – 3 la general (5 – 2 în turul de la Gâlgău Almaşului şi 8 – 1 în returul de la Satu Mare).

2 Thoughts to “Campioana Sălajului va întâlni reprezentanta judeţului Cluj la barajul pentru promovarea în Liga a III-a”

  1. […] După o perioadă de şase ani, campioana Sălajului la fotbal va întâlni, din nou, reprezentanta judeţului Cluj. Federaţia Română de Fotbal a organizat zilele trecute tragerea la sorţi a jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, unde se vor duela 42 de echipe câştigătoare ale Ligii a IV-a. Sălajul face parte din Regiunea 2, alături de Bihor, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare şi Cluj, iar în urma tragerii la sorţi, campioana judeţului nostru va da piept cu echipa care va câştiga Liga a IV-a în judeţul Cluj. După prima… Citeste mai mult […]

Leave a Comment