Barcău Nuşfalău şi Dumbrava Gâlgău se duelează în finala Cupei României

Dacă CS Barcău Nuşfalău a obţinut calificarea în finala Cupei României la „masa verde”, Dumbrava Gâlgău a ajuns în ultimul act al fazei judeţene a competiţiei după ce a dispus cu scorul de 4 – 0 de Unirea Sălăţig, în semifinală.

Dacă în urmă cu două sezoane, Unirea Sălăţig a reuşit să ajungă în finala fazei judeţene a Cupei României, în partida de miercuri, formaţia conducă de Lucian Marchiş şi Ioan Zaharie nu a avut nicio şansă în faţa Dumbravei Gâlgău.
Formaţia condusă de Aurel Pintican a deschis repede scorul, în minutul opt, prin Flavius Ilieş, care a transformat o lovitură liberă din marginea careului. Doar trei minute au mai trecut până când Isai Făzăcaş a majorat avantajul echipei din Gâlgău, eliminând emoţiile formaţiei oaspete. Scorul pauzei l-a stabilit Flavius Ilieş, care a realizat „dubla” în minutul 31.
În partea secundă, tot Dumbrava a fost echipa care a controlat jocul, iar în minutul 82, conducătorul echipei, Aurel Pintican, a stabilit scorul final. Gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă în minutul 75, ratată de Nicuşor Chiş.

Leave a Comment