Adrian Feher: Obiectivul realizabil este locul trei în grupă

Adrian Feher: Obiectivul realizabil este locul trei în grupăCu toate că preşedintele campioanei Remat Zalău, Liviu Ciupe, a declarat după tragerea la sorţi de la Viena că echipa sa are puterea de a trece în acest an de faza grupelor, libero-ul formaţiei zălăuane şi al echipei naţionale, Adrian Feher, nu pare la fel de optimist. Trebuie să recunoaştem că am scăpat de două forţe ale voleiului mondial, Trentino BetClic şi PGE Skra Belchatov, însă ne vom duela cu vicecampioana de anul trecut, Zenit Kazan, formaţie pe care a învins-o în finală Trentino. Friedrichshafen a făcut o serie de modificări în lot, iar în acest an şi-au propus să facă o figură mai bună decât anul trecut. Cu toţii ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă, însă trebuie să vedem în primul rând realitatea. Scopul nostru şi obiectivul care poate fi realizabil cred că ar trebui să fie clasarea pe locul trei în grupă. Ne propunem victorii în faţa belgienilor de la Euphony Asse-Lennik, iar cu celelalte echipe să câştigăm cât mai multe seturi, ne-a declarat libero-ul Rematului.

Aflat de două luni la lotul naţional, Feher speră ca România să obţină calificarea în Final Four-ul Ligii Europene. Mai avem nevoie de o victorie, vineri sau sâmbătă, pe care trebuie şi sper să o obţinem, a mai precizat Feher.

Situată în Grupa C, alături de Slovacia, Belarus şi Turcia, naţionala ţării noastre se situează pe prima poziţie înaintea ultimei etape, cu 21 de puncte acumulate, urmată de Slovacia, cu 18 puncte.

Leave a Comment