Voleibaliștii zălăuani au obținut a doua victorie consecutivă a sezonului

După victoria în cinci seturi obținută etapa trecută, pe teren propriu, în fața celor de la SCMU Craiova, SCM Zalău a “spart gheața” sâmbătă și în deplasare. Echipa pregătită de estonianul Rainer Vassiljev s-a impus cu 3 – 1 pe terenul Unirii Dej, după ce formația de pe malul Someșului a condus cu 1 – 0 la seturi. 25 – 20 a fost rezultatul primului set, după care Zalăul a revenit spectaculos și a câștigat cu 25 – 23, 26 – 24, 26 – 24, impunându-se astfel pentru prima data în acest sezon și în deplasare.

Șase ași a reușit Zalăul în meciul de la Dej, câte doi în ultimele trei seturi, în timp ce dejenii au reușit cinci ași.

După victoria de la Dej, SCM Zalău a acumulat 5 puncte, situându-se pe poziția a opta. În etapa viitoare, zălăuanii vor primi vizita Rapidului.

One Thought to “Voleibaliștii zălăuani au obținut a doua victorie consecutivă a sezonului”

  1. […] După victoria în cinci seturi obținută etapa trecută, pe teren propriu, în fața celor de la SCMU Craiova, SCM Zalău a “spart gheața” sâmbătă și în deplasare. Echipa pregătită de estonianul Rainer Vassiljev s-a impus cu 3 – 1 pe terenul Unirii Dej, după ce formația de pe malul Someșului a condus cu 1 – 0 la seturi. 25 – 20 a fost rezultatul primului set, după care Zalăul a revenit spectaculos și a câștigat cu 25 – 23, 26 – 24, 26 – 24, impunându-se astfel pentru prima data… Citeste mai mult […]

Leave a Comment