HC Zalău a scăpat victoria printre degete pe terenul Brașovului

Handbal Club Zalău a fost sâmbătă la un pas de o victorie importantă pe terenul celor de la Corona Brașov. Echipa condusă de Gheorghe Tadici s-a aflat în avantaj aproape pe toată durata partidei, dar a fost egalată în ultimul minut, nemaiavând timp pe ultimul atac să înscrie golul victoriei.

HC Zalăul a intrat cu avantaj de cinci goluri la cabine, 15 – 10 la finalul primei reprize și a continuat să se afle în avantaj și în partea secundă. Au fost momente când Brașovul s-a apropiat la un singur gol, dar zălăuancele au refăcut avansul de trei goluri aproape de fiecare dată. Finalul a fost încins. Zalăul a avut 27 – 25 când mai erau cinci minute de joc, iar diferența  fost tot de două goluri, 28 – 26 și în minutul 28. În ultimele două minute, zălăuancele nu au mai găsit drumul spre gol, ratând de două ori consecutiv prin extrema Aya Ben Abdallah. Corona a marcat de două ori consecutiv prin Laura Lasm, scorul final fiind 28 – 28.

După remiza de la Brașov, echipa zălăuană a acumulat opt puncte și ocuppă locul 12 în clasament.

2 Thoughts to “HC Zalău a scăpat victoria printre degete pe terenul Brașovului”

  1. […] Handbal Club Zalău a fost sâmbătă la un pas de o victorie importantă pe terenul celor de la Corona Brașov. Echipa condusă de Gheorghe Tadici s-a aflat în avantaj aproape pe toată durata partidei, dar a fost egalată în ultimul minut, nemaiavând timp pe ultimul atac să înscrie golul victoriei. HC Zalăul a intrat cu avantaj de cinci goluri la cabine, 15 – 10 la finalul primei reprize și a continuat să se afle în avantaj și în partea secundă. Au fost momente când Brașovul s-a apropiat la un singur… Citeste mai mult […]

Leave a Comment