Teren de sport multifuncţional la Liceul „Gheorghe Şincai”

Consilierii Locali au aprobat încheierea unui parteneriat între Primăria Municipiului Zalău şi Clubul Sportiv 2B Sports, respectiv Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” Zalău, în vederea amenajării unui teren de sport multifuncţional în incinta unităţii de învăţământ.

Condiţia acestui parteneriat este ca până la data de 1 octombrie 2013, Clubul Sportiv 2B Sports să execute lucrările evidenţiate în deviz: turnat covor asfaltic, împrejmuire, instalaţie de iluminat, amplasare porţi de handbal, panouri de baschet, stâlpi de volei şi marcaje specifice. Valoare totală a acestor lucrări este estimată la 123.053 de lei.
La finalizarea proiectului, Clubul Sportiv 2B Sports va putea folosi gratuit terenul de sport, fără a perturba activitatea şcolară şi extraşcolară a elevilor Liceului Pedagogic „Gheorghe Şincai”, a Clubului Sportiv Şcolar sau a altor cluburi în care Consiliul Local este asociat.
Se va încheia un contract de comodat între Clubul Sportiv 2B Sports şi Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai”, prin care comodatul va asigura comodatorului folosirea gratuită a terenului multifuncţional de sport pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitate de prelungire.

Leave a Comment