Zălăuanii îşi vor ridica alimentele gratuite dintr-un punct termic

În acest an, cei peste 5.500 de zălăuani nevoiaşi îşi vor ridica ajutoarele alimentare de la Punctul Termic 38, situat pe strada Avram Iancu, nr. 4, în apropierea Liceului Sportiv, a declarat Manuela Ghiuruţan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Zalău.
În acest sens, consilierii municipali au aprobat transmiterea în folosinţă gratuită Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară (DASC) Zalău spaţiul în suprafaţă de aproape 134 de metri pătraţi, parte componentă a Punctului Termic 38.
Până în acest moment, DASC Zalău a ridicat din depozitele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului 66 de tone de făină albă, 22 de tone de făină de mălai şi aproape 11.000 de litri de ulei. Întrebaţi când va demara operaţiunea de distribuire către beneficiari a alimentelor de la Uniunea Europeană, oficialii Primăriei Zalău au ridicat din umeri.
Fiecare din cei 5.500 de beneficiari va primi un pachet cu făină albă, mălai, zahăr, paste făinoase, ulei, roşii în suc de propriu, zacuscă, miere de albine şi conserve de carne.
Anul trecut, circa 5.200 de zălăuani care trăiesc la limita subzistenţei şi-au ridicat pachete cu alimente, de la punctul de distribuire din cartierul Brădet.

Alte articole

One Thought to “Zălăuanii îşi vor ridica alimentele gratuite dintr-un punct termic”

  1. ionel

    ANUL TRECUT MULTI DINTRE EI NU AU PRMIT ULEIUL!!

Leave a Comment