Un sălăjean se va duela cu Dinamo, în Cupa României

Transferat în această vară la Sănătatea Cluj, formaţie ce activează în Liga a III-a de fotbal, şimleuanul Boska Arnold va avea posibilitatea să evolueze, în premieră, în faţa unei echipe din primul eşalon. „Viruşii verzi” vor întâlni în 16-imile Cupei României formaţia Dinamo Bucureşti, echipă cu care s-a duelat şi în urmă cu şase ani, scorul fiind 4 – 0 pentru formaţia din Capitală.

„Ne-am bucurat foarte mult când am aflat că jucăm cu o echipă din renumită în fotbalul românesc. Pentru mine este o onoare să joc împotriva unor jucători din Liga I. Sper să fiu introdus în teren, chiar dacă nu în formula de bază, fiindcă îmi doresc foarte mult să evoluez în acest meci. Voi da totul pe teren pentru a-mi ajuta echipa în obţinerea unui rezultat favorabil”, a afirmat fostul jucător al echipei CS Barcău Nuşfalău.
Deşi Sănătatea Cluj nu este una dintre cele mai valoroase formaţii din Seria a V-a, Boska nu regretă alegerea făcută în această vară. „Chiar dacă Sănătatea Cluj este nu este o echipă cu mari pretenţii, sunt mulţumit de alegerea făcută, fiindcă am şansa să evoluez în Liga a III-a. Am semnat un contract pe o perioadă de un an, însă, dacă voi avea o ofertă mai bună de la o altă echipă, cei din conducere mi-au promis că nu se vor opune transferului”, ne-a dezvăluit jucătorul.
Sănătatea Cluj s-a duelat şi cu Steaua Bucureşti, în urmă cu doi ani, tot în Cupa României, iar din echipa „viruşilor verzi” făceau parte, la acea vreme, sălăjenii Silviu Crişan şi Adrian Simioanca.
16-imile Cupei României sunt programate în perioada 24 – 25 septembrie

Leave a Comment