Tichetele valorice Rabla, distribuite dupa jumatatea lunii februarie

Tichetele valorice Rabla, distribuite dupa jumatatea lunii februarie

Tichetele valorice din cadrul programului Rabla 2011 vor fi distribuite dupa jumatatea lunii februarie. Noua etapa Rabla va beneficia, initial, de banii necesari pentru casarea a 60.000 de masini mai vechi de zece ani si se va desfasura dupa aceleasi reguli din 2010. Se vor acorda tot trei tichete, in valoare 3.800 fiecare.

Incepand din acest an, eligibile la Programul Rabla vor fi si institutiile publice, care se vor putea inscrie numai daca vor fi finantate integral de la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, dupa caz, din venituri proprii si subventii acordate de la bugetul de stat, bugetele locale, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele fondurilor speciale, sau integral din venituri proprii.

Sesiunea Rabla 2010 si-a atins plafonul de 190.000 de autovehicule mai vechi de zece ani casate stabilit la inceputul anului. Programul Rabla se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, oferind persoanelor fizice posibilitatea achizitionarii unui autovehicul nou prin cumularea pina la trei tichete valorice. Un tichet are valoarea de 3.800 lei, iar romanii pot da maximum trei tichete (11.400 de lei) la achizitionarea unei masini noi.

In programul Rabla, in 2010, la nivelul judetului Salaj, au fost onorate peste 1.000 de solicitari.

Leave a Comment