Şef nou la Garda de Mediu

Noul şef al Comisariatului Judeţean Sălaj al Gărzii Naţionale de Mediu, Răzvan Fazacaş, a fost învestit în funcţie, luni, în prezenţa prefectului Ionel Ciunt.
Fost membru PSD Sălaj, Fazacaş a participat cu succes la concursul pentru ocuparea acestui post la finalul lunii aprilie, preluând frâiele instituţiei din mâinile lui Raul Bereschi-Cotruţ, delegat să exercite atribuţiile de comisar-şef la Garda de Mediu Sălaj, după demiterea, în noiembrie 2012, a lui Csurak-Nagy Erzsebet.
În vârstă de 28 de ani, noul şef al Gărzii sălăjene este necăsătorit şi a lucrat în mediul privat. A absolvit la Cluj-Napoca, Facultatea de Geografie – Inginerie geodezică şi Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, şi are un master în Evaluare şi management de mediu.

Alte articole

7 Thoughts to “Şef nou la Garda de Mediu”

 1. Bocos Adrian

  Bravo Razvan!!!Ma bucur pentru tine si sper ca prin tot ceea ce faci sa dai dovada ca intradevar este un loc bine meritat!!!

 2. O

  E un post meritat de domnul Fazacas, pentru ca are studiile efectuate tocmai in domeniul de activitate cerut. Este tanar si capabil, si cu siguranta nominalizarea lui este un semn ca se mai schimba generatiile in politica. Mult succes!

 3. societatea civila

  meritat pe dracu e un psd -ist imputit. a ajuns pe criteti politice nicdecum pe competente.
  psdit pdlist pnlist sau udemerist toti o apa si un pamant.

 4. pensionar

  Asa este. crede si eu ca e un incompetent care a ajuns pe criterii politice. Romanul fazakas e si cu udmr si cu psd,

 5. Anonim

  ce competenta are un asemenea cacanar,cu moaca aia de lingau?.

 6. ADUNATURA DE ANALFABETI

  Bineinteles ca e un post „meritat”,il merita pentru faptul ca abia a trecut clasa cand era in liceu si scoala generala.Bravo PUTERE si la mai mare.Poate mai numiti niste analfabeti si in alte posturi,iar cei cu adevarati competenti sa astepte pana la PASTILE CAILOR.

  RUSINE! RUSINE! RUSINE! Iata cauza „performantelor „in Romania .

Leave a Comment