Gabriela Szucs rămâne la HC Zalău până la finalul sezonului

Interul maghiar din lotul echipei HC Zalău va evolua pentru echipa antrenată de Gheorghe Tadici până la finalul sezonului. Decizia a fost luată vineri dimineaţa, după o analiză făcută de conducerea clubului, deşi, după partida de săptămâna trecută de la Cluj, în care Gabriela Szucs a marcat un singur gol, se părea că jucătoarea va fi exclusă din lot.

„După o discuţie cu ceilalţi reprezentanţi din conducere, am decis să o păstrăm în lot până la finalul sezonului, deşi evoluţiile sale din ultimele meciuri ne-au nemulţumit. Întrucât conducerea clubului a investit în această jucătoare, am decis să-i acordăm şansa de a-şi exprima valoarea până la final. Până la urmă, a fost plătită pentru a juca şi trebuie să-şi facă datoria faţă de club până la capăt. De altfel, chiar a insistat în ultimele zile să o păstrez în lot până la final, fiindcă vrea să ajute echipa până la capăt. A spus că îi pare rău că trebuie să se despartă de HC Zalău, dar vrea să rămână într-o relaţie bună atât cu mine, cât şi cu jucătoarele şi persoanele din conducere”, ne-a dezvăluit managerul Gheorghe Tadici.
Dacă Szucs a fost păstrată în lot atât pentru meciul cu HC Dunărea Brăila (miercuri, ora 17, Sala Sporturilor din Zalău), extrema stângă, Alina Czeczi, va privi de pe margine duelul. „Din 100 de antrenori, am fost singurul care i-am dat o şansă, am iniţiat-o şi am format-o, iar ea a lezat imaginea clubului, prin ceea ce a făcut. Pentru mine, Czeczi este un capitol închis şi aşa va rămâne”, a mai spus Tadici.

Florina Ciobanu a primit a doua şansă

Handbalista originară din Slatina a fost adusă la HC Zalău în toamna anului 2010, însă în luna martie a acestui an s-a despărţit de echipa zălăuană, fără să anunţe conducerea clubului. Totuşi, managerul Gheorghe Tadici a decis să-i acorde a doua şansă, iar jucătoarea a revenit săptămâna trecută la antrenamente. „După ce a plecat de la club, am purtat o discuţie cu ea, în care i-am spus să-şi analizeze bine evoluţia pe care a avut-o la echipă. Am stabilit, împreună cu conducerea, să-i acordăm a doua şansă, însă niciodată a treia. Nu este prima jucătoare căreia îi acord a doua şansă. Ea are calităţi fizice foarte bune, însă calităţile tehnice sunt medii. Poate să-şi îmbunătăţească şi calităţile tehnice, însă depinde foarte mult de ea”, a declarat Gheorghe Tadici.
Contractul dintre jucătoare şi clubu zălăuan va fi prelungit până în 2016.

Alte articole

One Thought to “Gabriela Szucs rămâne la HC Zalău până la finalul sezonului”

  1. Adi

    Prin ce a lezat Czeczi imaginea dumneavoastra? Prin faptul ca nu va pupa in fund?

Leave a Comment