Schimbări în bucătărie? Nu uităm de tigaie pentru plita cu inducție

Atunci când planificăm schimbări în bucătărie, de ordinul electrocasnicelor spre exemplu, automat o schimbare va trebui făcută și la capitolul tigăi. Din fericire pentru toată lumea există și magazine online cu oferta diversificată. Pentru cei interesați KitchenShop are o lungă listă de opțiuni, produse și accesorii pentru bucătării profesionale, dar cele home use.

Este nevoie de o tigaie pentru plita cu inductie? Desigur. Iar răspunsul acesta înseamnă și un alt motiv pentru care veți avea nevoie de o sesiune de shopping.

De ce să folosiți specific tigăi pentru tipul de plită pe care îl aveți

Nu ați dori că realitatea practică să vă demonstreze de ce este mai bine ca tigaia să fie una potrivită în funcție de tipul de plită. Ceea ce poate unii încă nu știu este că la plita cu inducție sunt necesare acele tipuri de oale speciale. Ce au special este de fapt baza lor, una feroasă ce va permite câmpului magnetic creat să gătească preparatele.

Pe înțelesul tuturor, așa cum alegerea mărimii oalei și tigăilor contează, contează și dacă acestea sunt potrivite specific pentru un anumit tip de plită. În caz contrar veți consuma mai mult timp și energie până când preparați ce doriți, întrucât căldura se distribuie pe o suprafață mai mare a bazei de oală. Pierdeți din puterea energiei electrice care ar trebui să încâlcească instant oala. În plus, unele tigăi se vor arde, înnegri sau deteriora timpuriu, nefiind potrivite pentru a fi direct atinse de suprafață încinsă, adică plită cu inducție.

Unul din avantajele acestui tip de plită se referă tocmai la rapiditatea cu care încălzește. Nu însă și dacă nu aveți tipul de tigaie sau oală potrivită.

La KitchenShop sunt de toate

Pentru cei interesați Kitchenshop.ro este universul lucrurilor de calitate premium pentru bucătării bine dotate. Aici veți găsi atât electrocasnice mari, mici, produse pentru bucătăriile marilor restaurante, cât și produse numai bune pentru utilizatorul casnic.

Să ne întoarcem la tigăile acelea potrivite pentru plită cu inducție. Pot fi alese tigăile în funcție de ce anume gătiți, de la cele pentru clătite și până la cele wok, adânci sau de tip grill. Din oțel, aluminiu sau fontă, astfel de tigăi se pare că vă supun unei provocări. Totuși efortul merită, dacă ne gândim că de la această alegere dăm tonul vieții sănătoase pe care ne-o dorim.

Așadar, punctul final după alegerea electrocasnicelor este cea de alegere a accesoriilor. Orice ați avea nevoie, aceeași sursă vă este de folos. KitchenShop este așadar, din rațiuni practice, o alegere minunată.

Cum puteți comanda

Pentru cei interesați, KitchenShop are și magazine fizice, acolo unde vă puteți răsfăța cu tot ce vă doriți pentru dotarea bucătăriei. Însă, la fel de bine puteți accesa pagina magazinului online. Descoperiți astfel nu doar o gamă vastă de produse, ci și oferte speciale, la doar un click distanță.

Aici fidelitatea se răsplătește. Dacă sunteți mari fani ai gătitului sau țineți pasul cu noutățile pentru dotarea unei bucătării profesionale KitchenShop vă dă mai multe motive să alegeți acest furnizor. Aveți la îndemână zeci de branduri, precum și acces la clubul reducerilor. Reduceri suplimentare care să onoreze alegerea. Un card de membru vă aduce șansa de a cumula puncte, care  în final vor valora cât o surpriză extra sau o reducere în plus la comandă.

Comandați aparate profesionale, comandați cuțite sau alte accesorii, din același loc. Cu pasiune gătim, dar avem nevoie și de timp optimizat în ceea ce privește prepararea mâncărurilor. Asta  înseamnă că aveți nevoie de dotări bune, profesionale. Iată de ce veți aprecia KitchenShop.

Contact: office@kitchenshop.ro

 

 

2 Thoughts to “Schimbări în bucătărie? Nu uităm de tigaie pentru plita cu inducție”

  1. […] Atunci când planificăm schimbări în bucătărie, de ordinul electrocasnicelor spre exemplu, automat o schimbare va trebui făcută și la capitolul tigăi. Din fericire pentru toată lumea există și magazine online cu oferta diversificată. Pentru cei interesați KitchenShop are o lungă listă de opțiuni, produse și accesorii pentru bucătării profesionale, dar cele home use. Este nevoie de o tigaie pentru plita cu inductie? Desigur. Iar răspunsul acesta înseamnă și un alt motiv pentru care veți avea nevoie de o sesiune de shopping. De ce să folosiți specific tigăi pentru tipul de… Citeste mai mult […]

  2. […] Atunci când planificăm schimbări în bucătărie, de ordinul electrocasnicelor spre exemplu, automat o schimbare va trebui făcută și la capitolul tigăi. Din fericire pentru toată lumea există și magazine online cu oferta diversificată. Pentru cei interesați KitchenShop are o lungă listă de opțiuni, produse și accesorii pentru bucătării profesionale, dar cele home use. Este nevoie de o tigaie pentru plita cu inductie? Desigur. Iar răspunsul acesta înseamnă și un alt motiv pentru care veți avea nevoie de o sesiune de shopping. De ce să folosiți specific tigăi pentru tipul de…  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.