A evoluat la Benfica Lisabona, iar acum este preşedinte la Sportul Şimleu Silvaniei

Rămasă fără preşedintele Ioan Gurzău, care a fost cooptat în conducerea SCM Zalău ca manager, Sportul Şimleu Silvaniei şi-a găsit repede înlocuitor pentru acesta. Şi chiar a reuşit să aducă un nume consacrat din fotbalul românesc, un fotbalist ce a evoluat atât în echipa naţională a României, cât şi în campionate puternice din alte ţări. Laszlo Sepsi este noul preşedinte al clubului de la poalele Măgurii, fostul fotbalist în vârstă de 36 de ani încheindu-şi activitatea în urmă cu patru ani.

Originar din Luduş, judeţul Mureş, Sepsi are 13 apariţii în tricoul naţionalei Under 21 a României, între anii 2005 – 2008, iar în perioada 2008 – 2015 a fost convocat de 4 ori şi la echipa naţională de seniori.

La echipe de club, Laszlo Sepsi a evoluat la Gaz Metan Mediaş, Rennes (Franţa), Gloria Bistriţa, Benfica Lisabona (Portugalia), Santander (Portugalia), Poli Timişoara, FCM Târgu Mureş,  CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Nurnberg (Germania) şi Universitatea Cluj.

În conducerea clubului va fi cooptat şi Emil Borz, cel care are o bună relaţie de prietenie cu fostul internaţional şi care a fost un apropiat la clubului şimleuan şi în anii anteriori. De altfel, Emil Borz a şi evoluat în trecut la formaţiile din Şimleu Silvaniei.

 

One Thought to “A evoluat la Benfica Lisabona, iar acum este preşedinte la Sportul Şimleu Silvaniei”

  1. […] Rămasă fără preşedintele Ioan Gurzău, care a fost cooptat în conducerea SCM Zalău ca manager, Sportul Şimleu Silvaniei şi-a găsit repede înlocuitor pentru acesta. Şi chiar a reuşit să aducă un nume consacrat din fotbalul românesc, un fotbalist ce a evoluat atât în echipa naţională a României, cât şi în campionate puternice din alte ţări. Laszlo Sepsi este noul preşedinte al clubului de la poalele Măgurii, fostul fotbalist în vârstă de 36 de ani încheindu-şi activitatea în urmă cu patru ani. Originar din Luduş, judeţul Mureş, Sepsi are 13 apariţii… Citeste mai mult […]

Leave a Comment