Samsung Galaxy S23 va apărea în luna februarie: tot ce știm despre terminalele flagship Samsung

Brandul sud-coreean a anunțat data primului Galaxy Unpacked din 2023, la care va prezenta noul Samsung Galaxy S23 Ultra (care se dorește a fi primul telefon al companiei cu o cameră de 200MP), S23+ și S23.

Mult-așteptatul super telefon mobil Galaxy S23 se află oficial la orizontul imediat al Samsung. Galaxy Unpacked era așteptat la începutul lunii februarie și așa va fi. Compania sud-coreeană a confirmat că prezentarea noii sale generații a liniei S, care va fi formată din Sasmung Galaxy S23 Ultra, S23+ și S23, va avea loc pe 1 februarie. Devine primul mare eveniment al anului 2023 pentru iubitorii de smartphone-uri.

Noutatea față de anii trecuți este că, pe lângă faptul că va fi transmis online prin intermediul canalului web sau YouTube, Samsung revine la formatul fizic, orașul ales fiind San Francisco. Galaxy Unpacked va începe la ora 20:00, ora României.

„Noua serie Galaxy S va fi întruchiparea modului în care definim experiența premium supremă. Ridicăm ștacheta și stabilim noi standarde pentru cum ar trebui să arate un dispozitiv epic”, spune Samsung în anunțul său.

Flagship-urile Samsung sunt adesea subiectul a numeroase scurgeri de informații, o dinamică care a continuat cu S23, despre care se cunosc destul de multe detalii, inclusiv designul. Informațiile indică faptul că, în cadrul îmbunătățirilor logice, va predomina din nou continuitatea în raport cu evoluția anterioară – seria Samsung S22 Ultra, S22+ și S22 -, marcată de la bun început din punct de vedere estetic.

Cele trei telefoane din gama S23 nu vor veni cu Exynos, procesorul propriu al companiei, ci cu puternicul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, care va fi, fără îndoială, cel mai răspândit în segmentul premium. Unele surse sugerează că versiunea inițială va avea 256 GB de stocare internă în loc de 128 GB.

Regele seriei, S23 Ultra, cel mai răspândit, pare să devină primul telefon Samsung cu o cameră principală de 200 MP, alăturându-se astfel tendinței începute de Motorola și Xiaomi. Acesta va fi un senzor de 1 inch. Acesta va fi completat, în principiu, de un obiectiv ultraangular de 12 MP și de două teleobiective de 10 MP.

Camera selfie va suferi un „downgrade”

Acest model Samsung Ultra, bineînțeles cu suport pentru S Pen, va aduce îmbunătățiri în ceea ce privește fotografiile de noapte și videoclipurile. În mod surprinzător, camera selfie va fi retrogradată (de la 40 MP la 12 MP), la fel ca frații săi mai mici. Se așteaptă ca bateria să rămână la 5.000 mAh.

Samsung Galaxy S23+ și S23 vor prezenta, în cadrul liniei recunoscute, o modificare pe partea din spate pentru a reflecta stilul Ultra, în sensul că camerele vor fi afișate fără modul. Ambele ar urma să aplice o ușoară creștere a bateriei, ridicând capacitatea acesteia la 3.900 mAh și, respectiv, 4.700 mAh. Încărcările lor rapide vor continua la 25 W și 45 W.

Cel mai recent model Samsung Galaxy S Plus?

În ceea ce privește modelul Samsung 23+, modelul intermediar, rețineți că aceasta ar putea fi ultima sa apariție. Se spune că seria S24 (da, se vorbește deja despre următoarea generație) va avea doar telefonul standard și cel mai premium. Este posibil ca decizia să se bazeze pe vânzările mai mici în comparație cu cele ale fraților săi mai populari, lucru remarcat și la gama Samsung S22 Ultra, S22 Plus și S22 simplu.

Nici un cuvânt despre S22 FE

Nu se știe nimic despre varianta S22 FE, o serie care a pierdut tracțiune odată cu anunțarea târzie a modelului S21 FE la CES 2022. Rapoartele anterioare indică faptul că Samsung a reevaluat la nivel intern necesitatea unui nou model și nu mai intenționează să lanseze o actualizare în 2023.

Succesul S20 FE a deschis calea Samsung către un concept de telefon accesibil cu specificații bune, echilibrând componentele high-end într-un ambalaj diferit de cel al seriei S premium.

Cu toate acestea, noul portofoliu Galaxy A a obținut un dinamism mai mare, împreună cu reducerea prețului la tradiționalul S21, exact ceea ce se va întâmpla cu modelele Samsung S22 și Samsung S22 Ultra, după apariția gamei S23. Strategia nu ar mai necesita, deocamdată, un nou smartphone din gama medie.

 

2 Thoughts to “Samsung Galaxy S23 va apărea în luna februarie: tot ce știm despre terminalele flagship Samsung”

  1. […] Brandul sud-coreean a anunțat data primului Galaxy Unpacked din 2023, la care va prezenta noul Samsung Galaxy S23 Ultra (care se dorește a fi primul telefon al companiei cu o cameră de 200MP), S23+ și S23. Mult-așteptatul super telefon mobil Galaxy S23 se află oficial la orizontul imediat al Samsung. Galaxy Unpacked era așteptat la începutul lunii februarie și așa va fi. Compania sud-coreeană a confirmat că prezentarea noii sale generații a liniei S, care va fi formată din Sasmung Galaxy S23 Ultra,  » Mai multe detalii […]

  2. […] Brandul sud-coreean a anunțat data primului Galaxy Unpacked din 2023, la care va prezenta noul Samsung Galaxy S23 Ultra (care se dorește a fi primul telefon al companiei cu o cameră de 200MP), S23+ și S23. Mult-așteptatul super telefon mobil Galaxy S23 se află oficial la orizontul imediat al Samsung. Galaxy Unpacked era așteptat la începutul lunii februarie și așa va fi. Compania sud-coreeană a confirmat că prezentarea noii sale generații a liniei S, care va fi formată din Sasmung Galaxy S23 Ultra, S23+ și S23, va avea loc pe… Citeste mai mult […]

Comments are closed.