Firma CONTI a deschis la Zalău primul magazin de referință Stihl din ţară

Formula 1 a tăietorilor de lemne a ajuns în Zalău: Stihl Timbersports a adus 4 atleti din lotul național la deschiderea celui mai mare magazin de unelte din zonă – Conti Stihl România oferă gratuit Primăriei Zalău utilaje pentru întreținerea spațiului verde
Astăzi, 6 noiembrie a fost lansat la Zalău primul magazin de referință Stihl din ţară conceput pe o suprafață de 500 mp , 400 mp depozit, 100 mp service. O parte din magazin este dedicată exclusiv brandului Stihl, iar celaltă conține unelte profesionale de construcții, uz casnic, etc. a mai multor producători de marcă internaționali.
Dan Jecan, gazda evenimentului, a declarat cu această ocazie: “mă bucur că am reușit, astăzi la 20 de ani de la înființarea firmei Conti, să inaugurăm primul magazin reprezentativ pentru partenerul nostru Stihl ‎ din România, aici la Zalau și pot afirma că fără acest partener momentul de astăzi nu ar fi existat.”
Ioan Mezei, directorul general Stihl România, prezent la evenimentul inaugural a anunțat o donație consitentă către Primăria Zalău, care constă într-un utilaj 5 în 1 din portofoloiul Stihl pentru îngrijirea spațiilor verzi ale orașului. Această mașină combinată conține: coasă cu fir și coasă cu disc, fierăstrău pentru copaci, mașină de tăiat gardul viu și freza pentru tăiat marginile gazonului. Directorul Stihl a precizat: “Acesta este un alt nivel al colaborării cu partenerii din țară. Evenimentul de azi este ca o provocare pentru ceea ce va urma! Avem planuri mari, acum spargem gheața cu acest prim magazin reptezentativ Stihl din România, vor urma și altele!”
Deschiderea oficială a culminat cu o demonstraţie de 40 de minute Stihl Timbersport – campionatul tăietorilor de lemne – realizată de echipa naţională, în frunte cu campionul din 2014, Csongor Nagy. Show-ul de adrenalină pură s-a desfășurat în curtea exterioară și a constituit o avanpremieră a campionatului mondial al tăietorilor de lemne, care constituie echivalentul Formulei 1 din automobilism și va avea loc săptămâna viitoare la Innsbruck, Austria.
Magazinul situat pe bulevardul Mihai Viteazul nr. 121 vă așteaptă cu oferta de motocoase, motofierăstraie, maşini de tuns iarba precum și multe alte utilaje în intervalul orar: 10.00-18.00,de luni până sâmbată. De asemenea, Conti Zalău oferă service autorizat clienților săi, precizia și profesionalismul fiind parte integrantă a brandului.
(P)

One Thought to “Firma CONTI a deschis la Zalău primul magazin de referință Stihl din ţară”

  1. Anonim

    daca taiatul copacilor a ajuns ,,show de adrenalina pura” atunci eu zic sa ne luam toti topoare si sa incepem cu mesesu. cand vom respira parf si noxe, sa vezi atunci adrenalina..tarile alpine sau nordice au stfel de concursuri traditionale din vechime, da’ in 2014 cand temeperatura globala a crescut, astfel de ,,show-uri” nu ma impresioneaza. Am vazut si noi la eurosport niste barbosi, grasi ce dau cu totporu intr-un lemn si acum hop si noi la zalau..

Leave a Comment